Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL FORUM DUYURULARI > Kapalı Konular / Off Topic

LinkBack Konu araçları
Eski 20-08-2006, 04:11 PM   #1 (permalink)
TOROMAN
Senior Member

TOROMAN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: İSTANBUL...Yada heran bir vatan köşesinde..ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
Exclamation OKS 2. yerleştirme sonuçları açıklandı

Ankara - Ortaöğretim Kurumları Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı (OKS) 1. yerleştirme sonucunda açık kalan kontenjanlar için yapılan 2. yerleştirmenin sonuçları bugün açıklandı.
Adaylar, hangi okullara yerleştiklerini Milli Eğitim Bakanlığının (MEB) "www.meb.gov.tr" adresli internet sitesinden, T.C. kimlik numaralarını girerek öğrenebilecekler.
2. yerleştirme sonucunda yerleşmeye hak kazanan öğrenciler kesin kayıtlarını yarından itibaren 24 Ağustosa kadar yaptırabilecekler.
Resmi fen liseleri, Anadolu liseleri, Anadolu öğretmen liseleri ve sosyal bilimler liselerine 2. yerleştirmeden başka herhangi bir yerleştirme yapılmayacak ve başka bir şekilde öğrenci alınmayacak.
2. yerleştirme sonunda Anadolu mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarına yerleşen adayların kesin kayıt işlemleri tamamlandıktan sonra bu okullarda açık kontenjan kalması durumunda Mesleki ve Teknik Eğitim Yönetmeliği'nin 49. maddesine göre ilköğretim okulu diploma notu esas alınarak ön kayıt yoluyla öğrenci kabul edilebilecek.
2. yerleştirmeden sonra Anadolu imam hatip liselerinin açık kalan kontenjanlarına OKS-TM'de 160 ve üstü puan alan öğrenciler arasından puan üstünlüğü esasına göre ön kayıt yoluyla öğrenci kabul edilecek. Anadolu imam hatip liselerine ön kayıt müracaatları, 31 Ağustos-6 Eylül 2006 tarihleri arasında yapılacak. Ön kayıt sonucu kesin kayıt hakkı kazanmış öğrencilerin kesin kayıtları 7-8 Eylülde yapılacak.
İstanbul Validebağ Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve sağlık meslek liselerinin 2. yerleştirme sonunda açık kalan kontenjanlarına, Tercih ve Yerleştirme e-Kılavuzunun 3. maddesinde belirtilen genel ve özel şartlara göre OKS-MF'den 160 ve üzerinde puan alan öğrenciler arasında puan üstünlüğü esas alınarak ön kayıt yoluyla öğrenci alınacak.
Sağlık meslek liselerine ön kayıt müracaatları 31 Ağustos-6 Eylül 2006 tarihleri arasında yapılacak. Ön kayıt sonucu kesin kayıt hakkı kazanmış öğrencilerin kayıtları 7-8 Eylülde gerçekleştirilecek. Kaynak : Anadolu Ajansı
Atmaz olsun.
Ses ol..ışık ol..yumruk ol...
TOROMAN Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Faydalı Linkler
Eski 20-08-2006, 11:30 PM   #2 (permalink)
OKURT
Senior Member

OKURT'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: usta34
teşekkürler.
OKURT şuan çevrimiçi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık