|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Dec 2005
|
Asena icin 10 deve kestirmiş
Asena icin 10 deve kestirmiş
![]() 'Sauna Çetesi' davasında ifade veren İbrahim Tatlıses, 'Asena'ya yapılan büyüyü bozdurmak için Aydın'dan tam 10 tane deve getirtip kestirttim' dedi 'Sauna Çetesi' davasında yargılanan ve 18.5 yıla kadar hapis cezası istenen İbrahim Tatlıses, ifadesinde 5 çoçuklu, bekar ve aylık gelirinin ise 70 bin YTL olduğunu açıkladı. ESKİ SEVGİLİ İÇİN Ünlü türkücü çetenin lideri oldugu iddia edilen Kasim Zengin'in önerisiyle, ayrıldığı sevgilisi Asena'ya yapılan büyüyü bozmak için 10 deve kestirip etini fakirlere dağıttığını söyledi. Asena adıyla tanınan eski sevgilisi Onur Çakmak'a büyü yapıldığına inandığını belirten Tatlıses, Asena'dan ayrıldıktan sonra durumunu kötü görmesi nedeniyle Zengin'den yardım istediğini belirterek, 'Asena'yı sıkıntıdan kurtarmak için Zengin'e ne yapmam gerektiğini sordum. O da bana Asena'ya büyü yapıldığını, büyünün bozulması için 10 deve kesilmesi gerektiğini söyledi. Bana biraz tuhaf geldi ama kabul ettim. Develeri Aydın'dan getirtip kestirdik. Etini 3 gün fakirlere dağıttık' dedi.
| Faydalı Linkler |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |