|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Dec 2005
|
Kız arkadaşının elini tuttu diye
![]() Kız arkadaşının elini tuttu diye müdür odasına çekilip, hem kızın babası, hem polislerce dövülen liseli gencin görüntüleri Türkiye'yi şoka soktu ANTALYA'da Baro Meslek Lisesi'nde okuyan Salih Okatan, 5 Aralık 2005 tarihinde okul bahçesinde kız arkadaşının elini tuttuğu gerekçesiyle müdür odasına çağrıldı. Salih Okatan'a burada kızın babası ve iki polis memuru tarafından dayak atıldı. 'EVLEN TEMİZLE' 'Bu işi temizlemesi' için kızla evlenmesi istenen genç bu teklifi kabul etmedi. Okuldan atılması, güçlükle önlenen ve 3 gün uzaklaştırma cezası ile kurtulan (!) Salih, mezun olduktan sonra kamera kayıtlarını ele geçirince suç duyurusunda bulundu KOMPLO İMİŞ Dayak sahnelerinin Show Haber'de yayınlanmasıyla hem öğrencisini dövdürdüğü hem de odasına kamera kurdurduğu ortaya çıkan Müdür Şükriye Ç. 'Bana komplo kuruldu' derken, liseliyi hırpalayan iki polis hakkında soruşturma başlatıldı.
| Faydalı Linkler |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |