Geri Git   Number 1 Forum Group > UYDU ALICISI/RECEIVER DÜNYASI > Popüler Uydu Alıcıları > Korax

Kapalı Başlık

LinkBack Konu araçları
Eski 02-01-2006, 09:58 PM   #1 (permalink)
yigidolar
Member

Giriş Tarihi: Sep 2005
Korax 3100FTA, 4400CI ve 5200SKCI 23 Ocak 2006 Multivizyon Yazılımları!!

arkadaşlar, eğer cihazlarınıza 29 Kasim 2005 tarihli yazılımları attı iseniz, hergün yeniden yazılım atmanıza gerek yok, sadece aşağıdaki ***leri girmeniz yeterli olacaktır, eğer 29 Kasım 2005 tarihli yazılımları atmadıysanız, aşağıdaki yazılımları attıktan sonra belirtilen ***leri *** listesine gireceksiniz.

yazılımları attıktan sonra, herhangi bir kanalı izlerken 7777 tuşuna basınız, açılan menüde Yeşil Tuşa basarak Reset *** yapınız, şifrenizi soracak, şifrenizi yazınca *** resetlemesini yapacaktır cihaz. Daha sonra Viaccess Bölümüne geliniz. Burada 00 7C 00 satırını bulunuz ve üzerine gelip OK tuşuna basınız. Açılan pencerede, Index bölümünde 0B ve 08 göreceksiniz. Bu iki satıra dokunmayınız. 08'in altındaki indexi, yani 3. satırda indexi A1 yapınız ve *** bölümüne BE 55 B1 0B AE FD AB CC yapınız. daha sonra bir alt satıra, yani 4. satıra geliniz ve index bölümünü A2 yapınız, yan tarafındaki *** bölümüne C8 88 7E 06 46 CB 15 B6 yapınız. Sonra OK tuşuna basınız ve yaptığınız işlemleri kaydetmek istermisiniz sorusuna OK tuşuna bir daha basarak onay veriniz ve Exit tuşuyla çıkınız. Cihaz değişiklikleri kaydedecektir ve böylece multivizyon kanalları açılacaktır.

Son Düzenleme best54™ tarafından 26-09-2006 11:38 AM de yapıldı..
yigidolar Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Faydalı Linkler
Eski 03-01-2006, 08:55 PM   #2 (permalink)
vggs
Junior Member

dostum altınada alıntı olduğunu yazarsan sevinirim
bu yazdıkların daha önce başaka forumlarda yayınlanmıştı istersen hangileri
olduğunuda yazabilirim
vggs Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Eski 03-01-2006, 09:12 PM   #3 (permalink)
yigidolar
Member

Alıntı:
Orjinal Gönderi : vggs
dostum altınada alıntı olduğunu yazarsan sevinirim
bu yazdıkların daha önce başaka forumlarda yayınlanmıştı istersen hangileri
olduğunuda yazabilirim
Arkadaşım benim yaptığım iş tamamen o dediğin arkadaşın bilğisi dahilindedir ğönlün ferah olsun
yigidolar Çevrimdışı  
Eski 19-01-2006, 10:47 AM   #4 (permalink)
yigidolar
Member

Arkadaşlar, 19.01.2006 tarihiyle multivizyon kanallarını açmak için gerekli olan ***ler ilk mesaja eklenmiştir.
yigidolar Çevrimdışı  
Eski 20-01-2006, 11:47 AM   #5 (permalink)
yigidolar
Member

Arkadaşlar, 20.01.2006 tarihiyle multivizyon kanallarını açmak için gerekli olan ***ler ilk mesaja eklenmiştir.
yigidolar Çevrimdışı  
Eski 21-01-2006, 12:14 PM   #6 (permalink)
yigidolar
Member

Arkadaşlar, 21.01.2006 tarihiyle multivizyon kanallarını açmak için gerekli olan ***ler ilk mesaja eklenmiştir
yigidolar Çevrimdışı  
Eski 23-01-2006, 11:07 AM   #7 (permalink)
yigidolar
Member

Arkadaşlar, 23.01.2006 tarihiyle multivizyon kanallarını açmak için gerekli olan ***ler ilk mesaja eklenmiştir.
yigidolar Çevrimdışı  
Eski 26-01-2006, 01:25 PM   #8 (permalink)
PARATONER
Junior Member

Giriş Tarihi: May 2005
selam arkadaşlar kolay gelsin
ben varda bulamadımmı onuda bilmiyom aradım ama yoktu şindi rs2 kablosunu takınca cihaz ne konumda olmalı ve sırasdıyla ne yapmalıyız bunu açıklarsanız sevinirim şindiden teşekkürler .......işin cahili.... ben ))
PARATONER Çevrimdışı  
Eski 26-01-2006, 01:37 PM   #9 (permalink)
yigidolar
Member

Alıntı:
Orjinal Gönderi : PARATONER
selam arkadaşlar kolay gelsin
ben varda bulamadımmı onuda bilmiyom aradım ama yoktu şindi rs2 kablosunu takınca cihaz ne konumda olmalı ve sırasdıyla ne yapmalıyız bunu açıklarsanız sevinirim şindiden teşekkürler .......işin cahili.... ben ))
Arkadaşım sorunun cevabı burda buyrun
yigidolar Çevrimdışı  
Eski 02-09-2006, 04:43 PM   #10 (permalink)
mert2891
Junior Member

Giriş Tarihi: Sep 2006
hocam bu yazılım atma olayı nasıl oluyor ben ilk defa denicem açıklarsanız memnun olurum yani kabloyla bilgisar cihaz arası bağlantı kuruyoruz sanırım bunu soracak kadar bilgisizim anlayın yani
mert2891 Çevrimdışı  
Eski 06-09-2006, 07:50 PM   #11 (permalink)
karsar
Junior Member

Giriş Tarihi: Mar 2006
teşekkürler
karsar Çevrimdışı  
Kapalı Başlık

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık