|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Site Admin
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: San Francisco
|
Bu yıl Finlandiya'nın Helsinki kentinde düzenlenen Eurovision'da heyecan sona erdi. Kenan Doğulu aldığı 163 puanla 4. sırada yarışmayı tamamladı.
Eurovision'a bu sene ilk kez katılan Sırbistan 2007 yılının Eurovision birincisi oldu. Ne sahne şovları ne de muhteşem bir şarkıları yoktu. Ancak doğu bloku ülkeler komşuculuk oynayınca, zirveye çıktılar. Eurovision'da sıralama şu şekilde oldu: 1. Sırbistan............................268 puan 2. Ukrayna..............................235 puan 3. Rusya..................................207 puan 4. Türkiye..............................163 puan 5. Bulgaristan...........................157 puan |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: İstanbul
|
yarışmanın itibarı gittikçe azalıyor.siyasi bir boyut aldı eurovision.devletlerarası ilişki ön planda.yani anlıyacağınız suyu çıktı.
ben sırbistan ekibinin yarı finali geçebileceğine bile imkan vermezken,aldıkları 268 puanla şok oldum doğrusu.şov sıfır;şarkı da,hergün yabancı radyo kanallarında çıkan sıradan bir şarkıdan farksızdı. "shake it up şekerim" gerçekten çok kaliteli bir şarkı.şovumuz da fena sayılmazdı.en kötü ihtimal ilk üçe gireriz diyordum. ha bir de,ermenistan'a nasıl 12 puan çıkar türkiyeden bence bu oylama sahtedir.ermenistanla siyasi ilişkilerimiz bir kenara;12 değil,1 puan bile etmezdi o şarkı |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
Mekan: tekirdağ
|
oldum olası eurovizyon, kendisi siyasi ve poltize zaten...
bence katılarak onurumuzu daha fazla rezil etmeyelim.. müslüman pazarında salyangoz satarak, hele de şirin görünceez diye yabancı şarkı söyleyerek dahi bu kadar oluyorsa; bence orada sanat değil, bayraklar ve kültürler oylanıyor... |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|