Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL KONULAR & SOHBET > Genel Sohbet Muhabbet > Kültür-Sanat

LinkBack Konu araçları
Eski 04-02-2008, 09:43 AM   #1 (permalink)
•ђд¥дŁ£T گђ
Site Admin

•ђд¥дŁ£T گђ'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: San Francisco
Exclamation Rastgeldi’den kişisel sergi

Rastgeldi’den kişisel sergi

Başkent Ankara, ressam Hasan Rastgeldi'nin kişisel sergisine ev sahipliği yapıyor. Hasan Rastgeldi'nin Altanay Sanat Evi'nde açılan sergisinde, 26 akrilik ve yağlıboya resmi sanatseverlerle buluştu. Gazi Eğitim Enstitüsü Resim İş Bölümünden 1970 yılında mezun olan Rastgeldi, bugüne dek 40'dan fazla kişisel sergi açtı. 1989 yılında Salzburg Yaz Akademisi Prof. Hans Baschang atölyesinde resim çalışmaları yaptı. 1997 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi'ndeki görevinden emekliye ayrılan Rastgeldi, çalışmalarını İzmir'deki atölyesinde sürdürüyor. Yurt içi ve yurt dışında düzenlenen yarışmalarda çok sayıda ödül alan, eserleri devlet kurumlarında, yerli ve yabancı özel koleksiyonlarda bulunan Rastgeldi'nin sergisi 16 Şubat'a kadar gezilebilecek.
Yaşatmaz Beni ,
ÖLDÜRÜR SEVDAN
•ђд¥дŁ£T گђ Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık