|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Site Admin
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: San Francisco
|
Kubbealtı Akademisi Kültür ve Sanat Vakfı yöneticileri, "Türkçe'yi Doğru ve Güzel Konuşma (Diksiyon)" ile "Artık Yazıyorum Yazı Atölyesi" adıyla iki kurs düzenliyor. Her iki kurs bu hafta sonu vakfın Çemberlitaş'taki merkezinde başlıyor. Diksiyon kursunun hocalarının Galip Çakır ve Reyhan Çınar olduğu belirtildi. Kursun 12 hafta sürdüğünü anlatan vakıf yetkilileri, 9 Şubat Cumartesi günü Diksiyon kursu ile birlikte "Artık Yazıyorum Yazı Atölyesi" kursunun da başlayacağını bildirdi. Bu
kurs ise, 18 hafta sürecek ve 16 Haziran 2008 tarihine kadar devam edecek. Cumartesi günleri 14:00-17:00 saatleri arasında gerçekleşecek. Kursun hocaları arasında Dr. Fahrünnisa Bilecik, Dr. Murat Aşıcı, Dr. Nevnihal Bayar, Aliye Aren ve Seval Yardım bulunuyor. Kursa, yazı yazmanın tekniklerini öğrenmek ve Türkçe'yi doğru yazmak isteyenler katılıyor. Türkçe'nin doğru konuşulması ve yazılması konusunda hassasiyeti bilinen Kubbealtı Akademisi Kültür ve Sanat Vakfı'nın yöneticileri, konuyla ilgili bilgi almak isteyenlerin 0 212 5162356- 5189209 numaralı telefonları aramaları ya da Peykhane Sokağı, No: 3 Çemberlitaş adresine başvurmaları veya Kubbealt Akademisi Kltr ve San'at Vakf internet sitesine müracaat etmelerini istedi
|
|
| Faydalı Linkler |
![]() |
| Konu araçları | |
|
|