|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Site Admin
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: San Francisco
|
Niğde Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Ödüllü Öykü yazarı Lokman Zor, 3 Mart 2008 pazartesi günü TÜYAP Bursa Kitap Fuarı'nda "İnternette Felsefe ve Edebiyat" konulu panele konuşmacı olarak katılacak aynı gün okurlarıyla buluşup son yazdığı "Her Ne İse Aşk" adlı kitabını imzalayacak.
Lokman Zor ile Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. A. Kadir Çüçen, yazar Alper Can, öykü ve roman yazarı Ayşe Çekiç Yamaç'ın da konuşmacı olarak katılacağı paneli Doç Dr. Sema Şebnem Tuncel yönetecek. TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile bu yıl 6'ncısı düzenlenecek olan Bursa Kitap Fuarı 1-9 Mart 2008 tarihleri arasında TÜYAP Bursa Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Yaklaşık 204 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla düzenlenen Fuarda geniş bir konu yelpazesi içinde gerçekleştirilecek konferans, söyleşi, panel, şiir dinletisi ve okuma saati gibi kültür ve edebiyat etkinliklerinde çok sayıda yazar, sanatçı, bilim adamı, gazeteci ve politikacı konuşmacı olarak yer alacak; yaklaşık 500 yazar okurlarıyla buluşup, kitaplarını imzalayacak. 9 gün sürecek olan fuarda Ayşe Kulin, Mustafa Balbay, İskender Pala, Zeynep Oral, Vural Savaş, Ali Sirmen, Ataol Behramoğlu, Sennur Sezer, Server Tanilli, Muzaffer İzgü, Deniz Kavukçuoğlu, Ercan Karakaş, Aydın Cıngı, Erdal Atabek, Orkun Uçar, Aydın Ilgaz, Beşir Ayvazoğlu, Buket Uzuner, Nevzat Çelik, Hasan Bülent Kahraman, Ali Nesin, Ahmet Şerif İzgören ve daha pek çok değerli yazar okurlarıyla buluşacak.
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: İSTANBUL/Ş.SARAÇOĞLU STD.BİRGÜN HERKES FB.Lİ OLMASIN OMUTLULUK BİZDE KALSIN
|
İlgi: Niğdeli Yazar Zor, Tüyap Fuarı'nda Okurlarıyla Buluşacak
Vayyyy aslan hemşeri,m.....gitmeye çalışacağım...bilgi için teşekkkürler ustam
|
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|