|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2005
|
>>3 Bin kart nasıl yazılır?
>> >>Bir dönem bir genel müdür yardimciligi yapmis birisi
>> >>anlatiyor: "Sene 1965. Bir genel müdürlükte özel kalem müdürü >> >>yardimcisiyim.. Bayrama 10 gün var.. Benim müdür hastalandi.. >>Ise >>gireli 2 hafta olmus, olmamis. Genel Müdür bey beni çagirtti:Tebrik >>kartlari hazir mi?.. >> >>Sasirdım Hangi kartlar efendim? Aman evladim, Sükrü Bey >>sana söylemedi mi? >> >>Bayram geldi, tebrik kartlari simdiye kadar hazir olmaliydi.. >>Tüh >>tüh..Çabuk hemen >> >>hazirlayiverin.Emredersiniz efendim! dedim, ancak sabaha kadar 3 >>bin karti nasil yazacagim? >> >>Genel müdür bey, bütün kartlari çini mürekkebiyle ve en güzel >>yazimla yazmami istedi. 3 bin karttan 2 bin tanesini kendisinden >>makamca >>alt'takilere su sekilde yazacaktim: "Bayramini >> >>kutlar, gözlerinden öperim" 1.000 tanesi de üst makamdakilere >>olacakti ve onlarda da su ifade yer alacakti: "Sizin ve esinizin >>bayramini saygiyla kutlarken, sihhatli ve basarili günler niyaz >>ederim." >>Sabaha kadar 3 bin kart, düsünebiliyor musunuz?!?.. Çaresiz >>kollari >>sivadim: "Bayramini kutlar, gözlerinden öperim", "Bayramini >>kutlar, >>gözlerinden öperim", "Bayramini kutlar, gözlerinden öperim" >> >>1, 5, 10, 18, 28, 58, 108, 188, 558.. Yaziyorum, yaziyorum >>bitmiyor!.. Nasil sikinti basti!... 738, 918..2,5 paket Samsun'u >>bu >>arada bitirmisim. Öyle iskence çekiyorum ki, ekmek parasi olmasa >>birakip >>kaçacagim. Sira 2000. karta geldiginde safak söküyordu. Ben de >>bitmisim ama önümde hala yiginla kart duruyor! 1.000 tane de üst >>makamlara yazilmasi gerekenler var.4. paket sigarayla birlikte >>"Sizin ve >>esinizin bayramini saygiyla kutlarken, sihhatli ve basarili günler >>niyaz >>ederim"e basladim.. Boyuna yaziyorum, göz kapaklarim iyice >>agirlasti, >>takoz koysam gene de >> >>kapanacak. 209, 529, 689.. Yaz babam yaz.. Ama artik kalemi >>parmaklarimin arasinda tutamaz oldum. Ben kaleme degil, kalem bana >>hakim: "Sizin ve esinizin bayramini saygiyla kutlarken, >> >>sihhatli ve basarili günler niyaz ederim." 'Sizin >>ve esinizin bayramini saygiyla kutlarken, sihhatli ve basarili >>günler >>niyaz ederim.", "Niyaz ederim basarili >> >>günler sizinle esinizin bayramini kutlarken.." "Kutlarken >>esinizin bayramini saygiyla sihhatli günler diler Niyazi ile >>beraber >>ederim.." "Niyazi ile birlikte sizin ve esinizin bayramini >>kutlarken >>ayrica sihhatle ederim.." "Önce bayraminizi eder, sonra >>esinizle Niyazi'ye basarili günler dilerim.." Sizin de esinizin de >>Niyazi'nin de bayramini saygiyla eder, sihhat dilerim.." "Sihhatli >>esinizin bayramini saygiyla kutlarken, Niyazi'ye basarilar diler >> >>ayni zamanda ederim.." "Bayraminiza etmeden önce esinizi >>saygiyla >>kutlar Niyazi'nin gözlerinden >> >>öperim.."siizin de, esinizin de, Niyazi'nin de, bayramini >>da,tatilini de, gelmisini de, geçmisini de.. saygiyla >>ederim.."Sabah >>tam mesai saatinde, gözlerim kan çanagi bir halde >>kartlari yetistirdim.. Genel müdür bir-ikisine söyle bir bakti: >>"Aferin" dedi. "Güzel yazmissin. Hemen postalayin! >> >> >> >>" HEMEN POSTALADIK!.. >> >> >> >>3 gün sonra da önce bizim genel müdürü, sonra da >> >>bendenizi postaladilar |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |