|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
|
Anneler, çocuklarının ilk derslerinin ilk öğretmeni, hayat bilgilerinin ilk rehberi, tecrübeleriyle çocukların öğrenmek istedikleri her türlü bilginin ilk kaynağı. - SABIRLI OLMAYI; "Baban eve gelsin, sen görürsün" - HAKKIMIZI ALACAĞIMIZI; "Eve vardığımız da bilirim sana yapacağımı” - DİALOG KURMAYI; "Sana bir şey sorduğmda cevap ver...!" "Ne söyliyeyim anne?" "Sus! Bana cevap verme!!!" - TIP BİLGİLERİNİ "Gözlerini şaşı yaparken öyle kalıvericeksin, görüceksin gününü" - OLGUN OLMAYI; "Bu tabağın hepsini bitirmezsen asla büyüyemezsin." - GENETİK BİLGİLERİNİ; "Sen de o lanet olası babana cektin." - BİLGELİĞİ; "Benim yaşıma gel de anlarsın o zaman." - ADALETİ; "Bir gün senin de çocukların olucak.. İnşallah onlarda sana senin şimdi bana yaptıklarını yaparlar..." - İYİ YAPILMIŞ BİR İŞİ TAKDİR ETMEYİ: "Bana bakın, çıkın birbirinizi dışarda gebertin, evi daha yeni temizledim...!!!" - DUALARIN GÜCÜNÜ: "Yat kalk dua et ki baban müzik setinin bozulduğunu farketmedi..." - ZAMANA KARŞI YARIŞMAYI: "O oyuncaklarını hemen topla. Yoksa bi tekme attığım gibi hepsini karşı sahilden toplarsın.." - MANTIKLI DÜŞÜNMEYİ: "Ben öyle diyosam öyledir...!!!" - İLERİ GÖRÜŞLÜ OLMAYI: "Çıkmadan önce temiz bi çamaşır giy.. Yolda Allah korusun başına bişi gelir kirli külotla etrafa rezil olursun." - HAYATIN TRAJİKOMİK YANLARINI: "Sen daha orda gülmeye devam et, birazdan ben seni tam güldürücem... " - HAYATIN ÇELİŞKİLERLE DOLU OLDUĞUNU: "Kapa çeneni ve çorbanı iç ...!!" - DAYANIKLI OLMAYI: " O ıspanak bitene kadar sofradan kalkmak yok..!!!" - HAVA RAPORU TAHMİNİ YAPMAYI: "Şu dağınıklığa bak... Yabancı biri görse odanın ortasından kasırga geçmiş sanır..." - ABARTMAYI: "Sana 500 bin defa söyledim kirli ayakkabılarınla içeri yürüme diye..!!" - DAVRANIŞ PSİKOLOJİSİNİ: "Babana çekiceğine biraz bana çekseydin noolurdu ..." - OLAĞANÜSTÜ DURUMLARA HAZIRLIKLI OLMAYI: "Dinleme bakalım anne sözü dinlemee...!!! 'Kafana meteor düşücek kenara çekil' diye bağırsam onu bile dinlemezsin di mi...!!!" - KISKANMAYI: "Dünyada senin annen baban gibi mükemmel bi aileye sahip olmayan kaç milyon çocuk var biliyomusun... ?!?!?"
|
| Faydalı Linkler |
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |