Geri Git   Number 1 Forum Group > PC -INTERNET - PROGRAMLAR & WEB TASARIMI > Bilgisayar ve Teknolojileri > Msn-Icq-Yahoo

LinkBack Konu araçları
Eski 27-06-2005, 06:12 PM   #1 (permalink)
Sertac
Guest

Windows Messenger'den Hızlı bir şekilde Kurtulun..

Bilgisayarınızda Hem Windows Messenger, hem de MSN Messenger'ı kullanmak istemiyorum derseniz veya her açılışta Windows Messenger'ı güncelleme istiyorsa Windows XP den tamamen kaldırmak mümkün....

Start (Başlat) / Run (Çalıştır) penceresinde şu komutu yazınız:

"RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\inf\msmsgs.inf,BLC.Remove"

(tırnak işaretleri Yazılmayacak). OK (Tamam) ile devam edildiğinde sistemden Windows Messenger'ı kaldıracağınıza dair bir uyarı gelecektir. Evet (Yes) ile kabul ederseniz, Windows Messenger sistemden kaldırılmış olacaktır. Bilgisyarınız yeniden başlattıktan sonra artık kurtulmuş olacaksınız....

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 05-08-2005, 02:31 AM   #2 (permalink)
goldmember
Junior Member

Giriş Tarihi: Jul 2005
sagol arkadasım
goldmember Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-08-2005, 09:48 AM   #3 (permalink)
luckyman
Junior Member

Hehehehe desene herşeyin kolay yolu varmış ehehu teşekkürler...
luckyman Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-08-2005, 05:03 AM   #4 (permalink)
Techmaster
Guest

güzelmiş gerçekten oturum açmadan kendiliğinden oturum açılıyordu

Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-08-2005, 08:07 PM   #5 (permalink)
DeNGeSiZ
Member

ne gereği varki kaldırmanın kalsın zararı yok
DeNGeSiZ Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-08-2005, 08:14 PM   #6 (permalink)
CEYHUN®
Banned/Foruma Giremez

Giriş Tarihi: Jun 2005
ben zaten kullanmıyorum. gerek yok
CEYHUN® Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-08-2005, 08:24 PM   #7 (permalink)
Techmaster
Guest

valla bende kullanmıyorum ama otomatik açılıyordu farkında olmadan ama şimdi rahatım tavsiye ederim

Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-08-2005, 08:17 PM   #8 (permalink)
DeNGeSiZ
Member

otamatik açılmasını engeleyebilirsin
DeNGeSiZ Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-08-2005, 01:24 PM   #9 (permalink)
albani
Senior Member

Beyler bir şey soracağım Türkiyede MSN den başkası kullanılmıyormu,örneğin
AOL ve Skype!!!ben yurtdışı görüşmelerimi bunlarla yapıyorum çok daha iyi geliyor bana,özellikle Skype sesli görüşmede süper,MSN yi bir türlü ne sevdim nede alışabildim,birde fazla PC den anlamam ama güvenlik sorunu filan konuşuyorsunuz ve bir takım şifrelerin kaybı/çalınması gibi anlamadım doğrusu bu MSN işini,biraz bilgi verebilirmisiniz,saygılar
albani Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-08-2005, 08:57 PM   #10 (permalink)
albani
Senior Member

Hocam bende var da nasıl kişi eklenir filan hiç uğraşmıyorum,sadece veni birileri listesine alıyorlar,dolayısyla öyle oluyor işte,bilmem anlatabildimmi,ben Skype nin sesli görüşmesine hastayım yaw süper ses var,MSN yanında hikaye,radyo-telefon gibi bir şey MSN deki görüşme(tek taraflımı ne?)görüşmek üzere,hocam beni listene al o zaman sen bu işi biliyorsun ben çakmam,hoşçakal selamlar
albani Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-08-2005, 09:43 PM   #11 (permalink)
alouyducu
Junior Member

Giriş Tarihi: Aug 2005
slm..konu msn açılmışken..bir katkıda ben yapayım..normal 7.0813 versionundan başka esas msn babası dmsn ve IM2 msn bende size bunları tavsiye ederim..google den aradın hem tükrçe destekli hemde çok kullanıcılı aynı pencerede bütün kullanıcıların kontrolünü yapabilirsiniz..Dmsn kullanımı kolay fakat ses ve görüntü özelliği desteği yok..IM2 msn ise tefarruatlı çok özellikli..bunda ..AIM,ICQ,IRC,MSN,YAHOO gibi kullanımlarıda destekliyor..çok kullanıcılı olması ayrı bir kolaylık..Hadi herkese kolay gelsin...
alouyducu Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-08-2005, 11:15 PM   #12 (permalink)
albani
Senior Member

Valla ben sesli görüşmelerde Skype nin üstüne tanımam,MSN bunun yanında hikaye,ancak DMSN yi bilmiyorum,kullanmadımda,IM2 yide bilmiyorum.
Ancak yabancılar genelde benim gördüğüm AOL ile Skype yi MSN den daha çok kullanıyorlar,ama benim çözemediğim buradaki kişiler(bunlar yabancı ülkelerin kullanıcıları)beni nerden buluyorlar yahu??bir sürü insan beni bulmuş iyide nerden taa USA dan tutta,Finlandiyaya kadar hatta geçenlerde birisi(işin tuhafı bu ben öyle sanıyorum telekız,Estonyadan listesine almış)neyse şunun bir tekniğini açıklasın birileri bilenler yani,bende herkese O.K diyorum ve tanışıp görüşüyoruz elbette,aslında lisan bilenler için mükemmelr bir şey,ayrıca lisanını geliştirmek isteyenler içinde çok faydalı olur.
Kolay gelsin,saygılar
albani Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 31-03-2008, 02:43 AM   #13 (permalink)
gazmanbaba
Senior Member

gazmanbaba'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
İlgi: Windows Messenger'den Hızlı bir şekilde Kurtulun..

gazmanbabadan + rep saygılarımla.
gazmanbaba Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık