|
||
|
|
#26 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
|
Butür çalışmalara hakettigi degeri vermek gerekiyor faydalı olabilmenin yararı biliniyor sanırım iyi şeyleri başarabilmek güzeldir bir çok arkadaşımızda bu tür güzelliklerden yararlanıyor hepsine sonzuc teşekkürler ederken yeni çalışmalar dilerim.
|
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#28 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
|
Alıntı:
Hotmail hesabınıza girin Options'dan kişisel bilgilerinizi Country : United States State : Florida Mail Code: 33332 olarak değiştirin Daha sonra Language seçeneğine girin ve İngilizce yapın Sonra aşağıdaki linki adres çubuğuna yapıştırın ve enter'ı tıklayın.Böylece hesabınız kapanmış olacak.(Hesabı kapatmadan önce en alttaki önemli yazısını okuyun) "http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/...n/Accountclose" ÖNEMLİ: Hesabı kapatmadan önce Inbox'ınızı kaybetmek istemiyorsanız Put in folder'ı tıklayın.Menu'den new folder'ı seçin.Yeni bir klasör oluşturun. Inbox'ınıza geri dönün.Kaybetmek istemediğiniz iletileri seçin Put in folder'ı tekrar tıklayın, oluşturdugunuz klasörü seçin, seçtiğiniz iletiler o klasöre taşınır.Sonra yine aynı yöntemle bu iletileri Inbox'a taşıyabilirsiniz.) Daha sonra tekrar www.hotmail.com a girerek mail adresimizle Giriş yapıyoruz. Size hesabınızın ayırtıldığını ve isterseniz aktif hale getirebileceğinizi söylüyor. Şekilde görülen "Activate My Account" Butonuna Tıklıyoruz. Sonra karşımıza kullanım koşulları çıkıyor. Burdan itibaren gerisini Türkçe yapacağız Adres çubuğundaki adres'in sonuna &_lang=tr ekliyoruz. Ekledikten sonra Enter'a basın Sonra Kullanım şartları Türkçe oluyor. Burdan Kabul Ediyorum'a Tıklıyoruz. Daha sonra çıkan sayfada Devam'a tıklıyoruz. Böylece ilk etapta mail hesabının kapasitesi 25 MB'ye çıkmış oldu. 1 ay içerisinde de 250 MB'ye çıkacak ve Sonsuza kadar türkçe bir mail adresimiz olucak. NOT:EĞER kullanım şartları türkçe olmadı ise bir yerde yanlış yaptınız geri dönüp deneyin eğer inbox'ınız dolu ise olmuyor bilginize. |
|
|
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Guest
|
The page cannot be found
The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. abicim verdigin linki entere bastigima yukardaki cikiyor. acaba yanlis birsey mi yapiyorum. dedigin herseyi yaptim. |
|
|
|
#31 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
dostum bana özelden pm at kullanıcı adını ve şifreni yaz ben bi bakayım istersen yardımcı olmaya çalışayım |
|
|
|
|
|
|
#36 (permalink) | |
|
Senior Member
|
birden çok msn açma