|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Aug 2007
|
arkadaşlar bu sesi dinlerseniz kesin büyülenirsiniz
Arkadaşlar bu adam şarkıları gitarcı çocuk çalarken bir anda uyduruyor bence süper arkadaşlar ya piyasadaki bir çok sarkıcı yanında hal yemiş
Arkadaşlar video lar düzgün çekilmemiş çünkü o anda adam sadece ses kayıt etmek amacı imiş ![]() Yüreğim kanıyor YouTube - alaplıdan tanerden süper bi sarkı Taner den seni sarsam şarkısı YouTube - tanerden seni sarsam sarkısı bu şarkıyı sizlere yazdık YouTube - bu sarkıyı sizlere yazdık Eskişehir den gelmiş YouTube - eskisehirden gelmiş her an yanında olsan YouTube - her an yanında olsam alaplıdan taner az da gırgır bir şarkı olsun demi YouTube - az da yabancı sözler olsun demi ortasında YouTube - alaplıdan taner birazda gülelim sona doğru |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#4 (permalink) | |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Aug 2007
|
İlgi: arkadaşlar bu sesi dinlerseniz kesin büyülenirsiniz
Alıntı:
sevgili arkadaşım bu ünlenmek için değilki ben müziği çok seviyorum gecende bir gırgır olsun die böle bişi yaptım arkadaşlar illa ısrar ettiler yükle die ondan yükledim ama göüşürüne saygı duyarım |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: İSTANBUL/Ş.SARAÇOĞLU STD.BİRGÜN HERKES FB.Lİ OLMASIN OMUTLULUK BİZDE KALSIN
|
İlgi: arkadaşlar bu sesi dinlerseniz kesin büyülenirsiniz
Arkadaşlar bu adam şarkıları gitarcı çocuk çalarken bir anda uyduruyor bence süper arkadaşlar ya piyasadaki bir çok sarkıcı yanında hal yemiş
![]() ![]() Sizi gidi sizi o zaman bu başlık ne....tuzakkurup çektiniz bizi...arkasından kendiniz .çıktınız... ![]() Ama ne yalan söyleyim beğendim...durmayın devam edin gençler ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, Uyuz Adam | |