Geri Git   Number 1 Forum Group > PC -INTERNET - PROGRAMLAR & WEB TASARIMI > Bilgisayar ve Teknolojileri > Network ve internet

LinkBack Konu araçları
Eski 29-11-2008, 06:50 PM   #1 (permalink)
sevdali21m
Junior Member

Giriş Tarihi: Aug 2007
adsl bu sorun baş ağrıtır

konunun yeri burası bilmiyorum ama arkadaşlar açaçak yer de bulamadım en uygun yer burasını gördüm arkadaşlar öle bi sorun varki bilgisayar ve mıdeme yapmadık sey bırakmadım yinede olmadı sorun su
internete giriyorum arada sırada kendineden kopup adsl bilgilendirme sayfasına gidiyo modem kullanıcı adı sifreyi girmemi istiyooo hiç bişi yapmadan modeme reset atıyorum düzeliyor ya bilgisayar format attım modemi fabrika ayarlarına çekip tekrar kurdum başka modem denedim ama arada sırada bu oluyor ben anlamadım kafayı yiyeceğim ya anlamadım ne olur yardım edin arkadaşlar bu sorunu internetet arastırdım çok kişi bu sorunu yaşıyo suan yaşayan arkadaşlara yardımda olabilir die düşündüm yazdıkalrınız
sevdali21m Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 29-11-2008, 11:52 PM   #2 (permalink)
SeymeN 67
Co Administrators

SeymeN 67'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: Zonguldak
İlgi: adsl bu sorun baş ağrıtır

telekomu arasana belki santral veya port arızası olabilir.
SeymeN 67 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-11-2008, 01:52 AM   #3 (permalink)
ByKuzguN
Co Administrators

ByKuzguN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005

bir iki gün önce bende de aynı sorun vardı ama kendiliğinden geçti...
ByKuzguN şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-11-2008, 11:22 AM   #4 (permalink)
SeymeN 67
Co Administrators

SeymeN 67'ın Avatarı

az önce bende de oldu bu sorun,modemi kapatıp açınca düzeliyor
SeymeN 67 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-11-2008, 06:04 PM   #5 (permalink)
sevdali21m
Junior Member

Giriş Tarihi: Aug 2007

Alıntı:
Orjinal Gönderi : kemalseymen Mesajı Görüntüle
az önce bende de oldu bu sorun,modemi kapatıp açınca düzeliyor
tabi düzeliyo ama düşünsene raphiden programla dosya indiriyorum btince modem reset atıp açılıyo bazen oluyo bazen olmuyo eee açılıpta bu sayfa istediğindede işte benim bütün linkler gitmiş oluyo
sevdali21m Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-11-2008, 07:10 PM   #6 (permalink)
SeymeN 67
Co Administrators

SeymeN 67'ın Avatarı

şu anda bizim buralarda anlık elektrik kesilmesi yaşanıyor,yani kesildiğini anlayamıyorsun.Bende şu anda yine oldu.Büyük ihtimalle ondan kaynaklanıyor
SeymeN 67 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Etiketler
ağrıtır, adsl, baş, sorun

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı