![]() |
![]() |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Technical Admin
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
REP Gücü : 50
REP Puanı : 910537
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Next YE 2005 Serileri 21-10-2006 Yazılımları
YE 2005 ALL SERI NEW EMU FIRMWARE 2006 11 10 EMU FIRWARE INFO 2006 11 10 TO 2006 11 17TPS OK FIXED CW MENU OK MENU ORJ. COLOR BLUE. Diğer acila bilen PAC. OK DIKKAT !!! Yazılımları arzu edenler yukleğe bilirler. ORJ. Yazılım gıbıdır cok kısa zamanda AES *** bulmaktadır. EMU FIRWA'yi KUP 230'la atınız. LOAD DEFOULD Yapmayı unutmayınız. Sadece KIREMA ( B***S ) gerekli editi yapiniz Son Düzenleme kaya22 tarafından 31-01-2007 05:59 PM de yapıldı.. |
|
|
| İlgili Linkler |
|
|
#7 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
REP Gücü : 39
REP Puanı : 3328
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
selam arkadaşlar ben bu konuda cok acemıyım yardıma ıhtıyacım var next ye_2005 d uydu yazılımına ıhtıyacım var ve nasıl yuklucemı bılmıyorum bana yardımcı olurmusunuz tesekkur ederim
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Technical Admin
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
REP Gücü : 50
REP Puanı : 910537
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
onun için cihazının sistembilgilerini ve loader bilgisini yazarsan yardımcı olabilirim |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
REP Gücü : 0
REP Puanı : -1487
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
selam arkadaslar,
bir arkadasın tavsiytesine uyarak bende 2005 dci sky alarak uydu dunyasına adım atmıs oldum. bu konuda acemi biri olarak yukarda verilen yazılımları benım reciverda kullanabilir miyim? yada daha dogrusu elımdekı recıvere uygun en güncel yazılımı nerden bulabılırım ve nasıl yukleyebılırım. ıkı gundur forumda dolasmadıgım yer kalmadı artık ıyıcene karıstı hersey... lütfen yardım edın ... |
|
|