Geri Git   Number 1 Forum Group > UYDU ALICISI/RECEIVER DÜNYASI > Next & NextStar > Next 2005-7600 Serileri

LinkBack Konu araçları
Eski 18-12-2006, 11:21 PM   #1 (permalink)
SEZER27
Junior Member

Giriş Tarihi: Jul 2006
Unhappy lütfen acil yardım

bende birtane next 2005cı var bu çihaz kendiliginden acılıyor vede tekrar kapanıyor durmadan devap ediyor bunu egerki orajina yazılım atarsam çihaz calısıyor ama tekrar emu yazılımı attıgımda arıza devam ediyor ben yazılım yüklemedim müşteriden geldiginde böyleydi yani kendim yanlış yazılım yükledim böyle oldu desem degil yani yanlız 2005cı H/W:V12.01.A5 kurtarma yazılımı atım yine olmadı çihaz bilgisi ise S/W:02.00.06 H/W:V12.01.A5 Loader:V6.1.9 C.A:2.2.2 orjinazl yazılım atıgımda çihaz bilgisinde bu bilgiler var lütfen yardımınızı bekliyorum şimdiden herkese tşk. ederim. kalın saglıcakla.:(
SEZER27 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 18-12-2006, 11:58 PM   #2 (permalink)
kaya22
Technical Admin

kaya22'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
ilk önce blv 219v4 kuru kafayı yükle sonra orjınal yazılımı yükle ve fabrika ayarlarına dön çihazı cereyandan kapadıp ac yine açılıp kapanmaya devam ederse servislik yolu görünüyor.
kaya22 şuan çevrimiçi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-12-2006, 12:02 AM   #3 (permalink)
hilat
Member

Giriş Tarihi: Jan 2006
usta çok özlü ve sözlü anlatmışın diyecek hiç bir şey yok eline diline saglık emi......
hilat Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-12-2006, 11:39 AM   #4 (permalink)
SEZER27
Junior Member

Giriş Tarihi: Jul 2006
selamun aleyküm arkadaşlar mesajınızı görmeden önçe hal etim sorunu dikkate aldıgınız için tşk.ler sorun neden oldugunu soraçak olursanız cihaza sofcam attım düzeldii sagolun var olun kalın saglıcakla bye.
SEZER27 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-12-2006, 11:44 AM   #5 (permalink)
telase
Member

telase'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
dostum,softcam dosyasını attım düzeldi diyorsun,bu gibi hatalar,bu dosyayı atmak ile düzelmez.
umarım senin dediğin gibidir.
kolay gelsin.
telase Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık