Geri Git   Number 1 Forum Group > UYDU ALICISI/RECEIVER DÜNYASI > Next & NextStar > Next 2005-7600 Serileri

LinkBack Konu araçları
Eski 01-01-2008, 07:14 PM   #1 (permalink)
laraba
Junior Member

Giriş Tarihi: Dec 2007
Unhappy Acil Yardım !!!

Next YE-2005 DCI uydu alıcısında (h/w 12.01.A5) Sunny 7010DCIZ h/w 12.01.A5 yazılım yüklüydü. Loader 2.19v3 idi.

Cihaza kurukafa 2.19v4 yükleyip tekrar Sunny 7010DCIZ h/w 12.01.A5 yazılım yükleyip netten indirdiğim hazır kanal listesini attım. Ardından da *** yükledim.

Cihaz yaklaşık 32 saat aralıksız ve sorunsuz çalıştı. Kanal listesini tek tek kumandadan silerek cihaza tekrar uydudan taratma işlemi yaptım. Sonra kanallardan gereksizleri sildim, favori listeleri ve Film, Çocuk vb kategori ayrımlarını yaptım. Hatta kilitlemek istediğim kanalları da Kilitli kategorisine taşıdım. Bu sırada ***ler çalışıyor, cihaz şifreli kanalları çözüyordu. Bu işlem yeni yılın ilk günü gün ağarıncaya kadar devam etti. Yaklaşık 4 saatlik bir uykudan sonra kahvaltı esnasında FTA Türk kanalları izledim. Sonra cihazın birkaç saat evvel çözdüğü çoğu şifreli kanalı çözmediğini gördüm. ***leri görüntülemek için sarı-yeşil-mavi-kırmızı (sıralamasını tam bilmiyorum) tuşları ve OK ve Menü tuşlarını kullanarak 10-15dk. boyunca *** menüsünü görüntülemeye çabaladım. Bir ara şans eseri görüntüleyebildim, şöyle bir baktım herşey normal görünüyordu. Tekrar çıkıp şifreli kanallarda kısa bir gezinti yaptım. Yine çözmüyordu. Tekrar *** menüsüne girebilmek için birkaç dk. çabaladım. Tekrar girdim, tekrar kontrol ettim. Yine şifreli kanallar çözülemiyordu. Bunun üzerine önce birkaç dk. France 5 kanalının üzerinde bekledim hani belki auto muhabbeti için, olmayınca bu sefer Ushuaia kanalının üzerinde beklemeye başladım. Bu sırada televizyona bakmazken cihaz sürekli olarak kendini resetlemeye başladı.

Cihazın ekranındaki yazılar sırasıyla aşağıdadır.

"L2.19"
"."
"Init"
"1" (bazen küçük düz bir dik çizgi sanki "ı" harfi gibi, bazen "F", bazen de üstteki çizgisi olmayan "ters 3 rakamı" gözüküyor)

Şu anda cihaz kesinlikle açılmıyor ve aynı işlemleri sürekli olarak tekrarlıyor....

Acil olarak yardımlarınızı bekler, bu vesileyle 2008 yılının hepimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

NOT:
1-) Cihazdan mevcut kanal listesini okuyabiliyorum.
2-) Cihaza Loader ve .bin uzantılı yazılımlar atabiliyorum ama sonuç hep aynı :(
laraba Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 01-01-2008, 07:31 PM   #2 (permalink)
kaya22
Technical Admin

kaya22'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
İlgi: Acil Yardım !!!

malesef flash yazılacak ancak sunny 12.01.a5 multıvızyonları au çözen yazılım yoktur stream yazılımı çözer.
tekrar çihaza softcam*** yüklemeyi deneyin ama sanırım sizin flash sorunu olabilir.
kaya22 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-01-2008, 07:45 PM   #3 (permalink)
laraba
Junior Member

Smile İlgi: Acil Yardım !!!

Ne kadar teşekkür etsem azdır. Tekrar softcam*** attım ve sorun çözüldü.

Tekrar tekrar teşekkürler...

Softcam.*** dosyası olarak 55.1 kb boyutunda bir dosya yüklemiştim. ***loader ile gelen 16.9 kb boyutundaki dosyayı yükedim ve herşey düzeldi...

Bu arada cihaz 55.1 kb boyutundaki softcam.*** dosyası yüklüyken multivizyonlar da dahil olmak üzere Nova, Sky Italia ve Polsat paketleri dışında neredeyse tüm şifreli kanalları açıyordu. Ama tabii au desteği konusunda yorum yapamıyorum.

Belirttiğim özelliklerdeki cihazıma neleri yüklememi önerirsiniz?

Polsat, TPS, multivizyon, Digi, Mtv vb. kanalları çözebilen ve au desteği olan...

Yapmam gereken işlemleri adım adım yazabilirseniz beni ihya edersiniz.
laraba Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-01-2008, 09:34 PM   #4 (permalink)
polta
Moderator

polta'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2006

arkadasım ilk önce kuru kafa yükle ondan sonra yazılımı yükle makinan kaon team olacak tps kanalları auto• tps au için 10873 v 27500 deki herhangi bir kanal üzende maxiumum 2dk beklenecek
*** menüsüne giriş sarı+menü tuşlarıyla mümkün
• şebeke arama aktif

• kanal kilidini açmak için *** menüsüne girilir maviye basılır load default yapılır cihaz arkadan kapatıp açılır kanal kilidi açık konumuna getirilir...
yükleme programı ve kuru kafa içindedir
http://www.zshare.net/download/608986864df3d5/
polta Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-01-2008, 09:48 PM   #5 (permalink)
laraba
Junior Member

Teşekkürler polta,

Yükleme yaptım, her ne kadar uyuşmazlık uyarısı verdiyse de KUP programında, sorunsuz yükledi. Menüleri çok beğendim ama Türkçe dil desteği yok. Acaba sonradan eklenebiliyor mu? Veya bu yazılımın Türkçe destekli olanı da var mı?
laraba Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık