![]() |
![]() |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Guest
|
uygun yazılımı cihazına tekrar at ve resetle cihazına belki yanlış yazılım atmış olabilirsin birde sinyal seviyeni ontol et düşükse çanak ve elembi koblo vs ayarlarını kontrol et
yazılım yükleme açıklaması Son Düzenleme tayfuncum tarafından 08-01-2007 08:30 PM de yapıldı.. |
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
REP Gücü : 125
REP Puanı : 11575
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar ben next 2005 kullanıyorum benim sorunum türk sat daki cine5 ve nba haricindeki şifrili yayınlari çözememek yardımcı olusanız sevinirim . next 2005 dcı c1 a5 yazılım versiyonu :
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Junior Member
REP Gücü : 65
REP Puanı : 5542
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() |
ya arkadasla.. bende ye 2005 dci sky var ve bundaki usb bağlantisi ne işe yarar.. ben denedim verile program ile hiç biişr yaramadı..acaba ben mi kandirildim.. yoksa bir kullanan var mı bunu..???
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Banned/Foruma Giremez
Giriş Tarihi: Jun 2005
REP Gücü : 0
REP Puanı : 100
REP Seviyesi :
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Junior Member
REP Gücü : 65
REP Puanı : 5542
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet tanıttım ... hatta beim notebook onu bir aygıt gibi algıladı fakat onunla beraber verilcihazında en program o kaynaktaki görüntüyü yakalamadı. tray de calisan program ise bir türlü kurdugum ayarlarısaklamadı.. diyeceğim o ki bu bahsettiğim uydu bu özelliği kullanan oldumu hiç..!!!!
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Junior Member
REP Gücü : 127
REP Puanı : 11778
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:crashs: arkadaşlar slm bende 2005 sky var 17 eylül yazılımını attım yalınız polsatlar açmıyor belgesellerde açmıyor ama fulx ler sorunsuz çalışıyor elinizde polsatı açan bi yazılım varmı yardımcı olursanız sevinirim.saygılarımla kadirkaya....
|
|
|
|