|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Site Admin
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: San Francisco
|
1 ) Cihazı Resetle : Menu / Sistem ayarları / Cihaz reset / 0000 (şifre) ı girerek OK diyoruz.
![]() 2 ) Cihazı arkadaki açma kapama düğmesinden KAPALI durumuna getiriyoruz. ![]() 3 ) Downloader ı açıyoruz , gelen pencereden .bin ( yazılım ) dosyasını seçip aç diyoruz. ![]() 4 ) Gelen menüden DOWNLOAD'ı tıklıyoruz , sonra ; ![]() 5 ) Reset Your STB yazısını gördükten sonra cihazı arkadaki açma kapama düğmesinden AÇIYORUZ ve yüklemeye başlıyor .(Yükleme bitmeden kesinlikle cihaza müdahele etmeyeniz!) ![]() 6 ) Yükleme bittikten sonra cihazı arkadaki açma kapama düğmesinden tekrar kapatıp açıyoruz ve (Cihazı Resetle) 1. adımı tekrarlıyoruz.
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
|
İlgi: Next 8000XCAM - 8000 PLUS Yazılım Yükleme ..( RESİMLİ )
merhaba;
bu dediklerinizi aynen uyguladım. cihazı bilgisayarın seri portuna rs232 kablosu ile bağladım . Programdan yükle'ye bastım. kapattım açtım cihazı. Ancak "Reset your stb" yazısı hiçbir değişiklik göstermedi. Diğer yazılımlardada (setings alma gibi ) aynı sorunu verdi. hatam nerede ? bilgisayarımın ana kartı ve seri baglantı kablosu yeni bozuk olamaz. cihazın modeli : Next YE800-XCAM Plus |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Technical Admin
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
|
Alıntı:
http://www.number1forum.com/forum/ne...enecektir.html |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Member
![]() Giriş Tarihi: Apr 2005
|
arkadaşım kaya22,uyduya r232 pc den yazılım yüklemeye çalıştım,fakat versiyona baktığımda tarihi ve numarası değişmedi.acaba yükleyemedim. yardımcı olursan sevinirim.yükleyemediysem yükleyebileceğim,program önerirsen sevinirim..ilgine şimdiden teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Member
![]() Giriş Tarihi: Apr 2005
|
yanlış hatırlamıyorsam bu formdan,Next8000 Softcam 25.04.08 tarihli zip'li bir dosya,içinde KFY ve superloder_109 yazılım yükleme ve softcami var.ilgine teşekkür ederim...
|
|
|
|