Geri Git   Number 1 Forum Group > UYDU ALICISI/RECEIVER DÜNYASI > Next & NextStar > Next 8000 Serileri

Kapalı Başlık

LinkBack Konu araçları
Eski 18-04-2006, 06:27 PM   #1 (permalink)
Informed®
Senior Member

Informed®'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2005
Thumbs up Next 8000 Serisi TvCabo(Auto)Yazılımları!!!(18/04/2006)

Dosyalar ektedir...

@mach1'e teşekkürler...

Son Düzenleme kaya22 tarafından 16-10-2006 09:27 AM de yapıldı..
Informed® Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Faydalı Linkler
Eski 19-06-2006, 07:15 PM   #2 (permalink)
atoss3
Junior Member

Giriş Tarihi: Jun 2006
eyvallah
atoss3 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Eski 20-06-2006, 12:26 AM   #3 (permalink)
clostridium
Junior Member

hangi dosya güncel benim kafam karıştı.. sn informed bize şöle hem son emu bu bi de bu sotfcamı yükleyin diye kombine bişey verseniz de artık yorulmasak ben 6 saattir bilgisayar ve decoder arasında gide gele bittim
clostridium Çevrimdışı  
Eski 20-06-2006, 12:58 AM   #4 (permalink)
Informed®
Senior Member

Informed®'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2005
Alıntı:
Orjinal Gönderi : clostridium
hangi dosya güncel benim kafam karıştı.. sn informed bize şöle hem son emu bu bi de bu sotfcamı yükleyin diye kombine bişey verseniz de artık yorulmasak ben 6 saattir bilgisayar ve decoder arasında gide gele bittim
Sn @clostridium!
Bu yazılımlar nisan ayı yazılımları şimdi benim sana vereceğim dosyayı cihaza yükle.Cihazın Next 8000 X-Cam Plus' ta yanılmıyorsam...
Informed® Çevrimdışı  
Eski 21-06-2006, 12:12 PM   #5 (permalink)
bretta24
Junior Member

ARKADAŞLAR BENİM Next YE 8000-XCM versiyon no 0401 bunu güncellemem için hangi ***i yüklemem gerekir lütfen yardımcı olurmusunz ben bay bir acemiyim.Lütfen yardım
bretta24 Çevrimdışı  
Eski 25-06-2006, 10:28 PM   #6 (permalink)
kendal99
Junior Member

ellerine sağlık usta güzel olmuş
kendal99 Çevrimdışı  
Kapalı Başlık

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık