|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
|
Emu açma: Menu-Bilgi-1973 girin BİLGİ yazısı yeşil olur emu aktiftir kapamak için gene aynı işlem..
*** girme menusu: kanal üzerinde mute sonra exite basın Mavi tuş : 13 kareye bölme ekranı Sarı tuş : oyunlara giriş yeşil tuş : zoom kırmızı : uhf tuşu equalizer menusune giriş Hafıza yönetimi : şifre 0000 girin yazılım atmadan yeni kanal vs bilgilerini backup almak için hafızayı yedekleyi tıklayın bekleyin ... Yeni yazılım atılıp factory döndükten sonra aynı menuden hafıza geri yükle deyin kanallar geri gelir vs Backgrounda resim atma kanal seyrederken beğendiğiniz an pause tuşuna basın kırmızı ile yakala yapın sonra arka plan olarak kaydet mavi tuş yapın arka fona o anki canlı resmi koyar |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Site Admin
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: San Francisco
|
Emu açma: Menu-Bilgi-1973 girin BİLGİ yazısı yeşil olur emu aktiftir kapamak için gene aynı işlem..
*** girme menusu: kanal üzerinde mute sonra exite basın Mavi tuş 13 kareye bölme ekranı Sarı tuş oyunlara giriş yeşil tuş zoom kırmızı uhf tuşu equalizer menusune giriş Hafıza yönetimi: şifre 0000 girin yazılım atmadan yeni kanal vs bilgilerini backup almak için hafızayı yedekleyi tıklayın bekleyin ... Yeni yazılım atılıp factory döndükten sonra aynı menuden hafıza geri yükle deyin kanallar geri gelir vs Backgrounda resim atma kanal seyrederken beğendiğiniz an pause tuşuna basın kırmızı ile yakala yapın sonra arka plan olarak kaydet mavi tuş yapın arka fona o anki canlı resmi koyar
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Technical Admin
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2006
|
çok tşkr bir çok kanal açıldı sadece multiler hariç.:( sitede çok güzel şeyler var cihazımı update ve kyl ve cwl gibi şeyler öğrendim;) biraz tırmalıcam ama diğer sayfaları okumadan multi yardımı istemiyorum umarım başarırım.gezinirken gördüm ki birçok kişinin sorduğu sorular aslında diğer konularda anlatılmış
umarım üyeler sörf yaparak bunları bulurda sizlerde daha önemli konularda çalışabilirsiniz.armut piş ağzıma düş yok gitmeliyim multiler beni bekliyooo:icon_stud size ve emeği geçen herkese TEŞEKKÜR:icon_thum |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
|
Arkadaşlar ben bu Emu yu acmak icin bilgi menüsünü göremiyorum.Bende Bilgi menüsü gelmiyor .Bana geri dönerseniz sevinirim.Menüye giriyorum ama her yere bakmama rağmen Bilgi menüsünü göremedim.Bir de ben bu uyduyu yeni aldım.Daha doğrusu uydu olayına ilk girişim.
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Junior Member
|
sifreli kanallar
Arkadaşlar siteyi bilmediğim için yazıyorum.Doğruluğunu denemedim ama bazı adult içerikli istelerin adresleri geldi.burda arkadaşlarla paylaşmam da sorun var mı**** Wiew hemşerim bu arada sonunda emumu açmayı başardım
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Junior Member
|
Arkadaşlar Next 9000CI yeni kullanıcısıyım.Benim sorunum sistem bilgisine girip 1973 yapıp EMU yu güncellememe rağmen şifreli kanallara gelip Pause + Exit tuşlarına basınca ekran tekrar kanala geri dönüyor.Eskiden şifre menüsü (Viacesses) gözüküyordu atrık neden gözükmüyor.Nasıl tekrar şifre menüsünü nasıl görebileceğimi bilgilendirirseniz sevinirim.
|
|
|