Geri Git   Number 1 Forum Group > UYDU ALICISI/RECEIVER DÜNYASI > Next & NextStar > Next 9000 Serileri

LinkBack Konu araçları
Eski 29-01-2006, 12:01 AM   #1 (permalink)
troia
Moderator

troia'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Smile Next 9000 Genel kısa bilgiler

Emu açma: Menu-Bilgi-1973 girin BİLGİ yazısı yeşil olur emu aktiftir kapamak için gene aynı işlem..

*** girme menusu: kanal üzerinde mute sonra exite basın

Mavi tuş : 13 kareye bölme ekranı

Sarı tuş : oyunlara giriş

yeşil tuş : zoom

kırmızı : uhf tuşu equalizer menusune giriş

Hafıza yönetimi : şifre 0000 girin yazılım atmadan yeni kanal vs bilgilerini backup almak için hafızayı yedekleyi tıklayın bekleyin ...

Yeni yazılım atılıp factory döndükten sonra aynı menuden hafıza geri yükle deyin kanallar geri gelir vs

Backgrounda resim atma kanal seyrederken beğendiğiniz an pause tuşuna basın kırmızı ile yakala yapın sonra arka plan olarak kaydet mavi tuş yapın arka fona o anki canlı resmi koyar
troia Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 17-03-2006, 04:19 PM   #2 (permalink)
•ђд¥дŁ£T گђ
Site Admin

•ђд¥дŁ£T گђ'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: San Francisco
Smile Next 9000 Genel kısa bilgiler

Emu açma: Menu-Bilgi-1973 girin BİLGİ yazısı yeşil olur emu aktiftir kapamak için gene aynı işlem..
*** girme menusu: kanal üzerinde mute sonra exite basın
Mavi tuş 13 kareye bölme ekranı
Sarı tuş oyunlara giriş
yeşil tuş zoom
kırmızı uhf tuşu equalizer menusune giriş
Hafıza yönetimi: şifre 0000 girin yazılım atmadan yeni kanal vs bilgilerini backup almak için hafızayı yedekleyi tıklayın bekleyin ...
Yeni yazılım atılıp factory döndükten sonra aynı menuden hafıza geri yükle deyin kanallar geri gelir vs
Backgrounda resim atma kanal seyrederken beğendiğiniz an pause tuşuna basın kırmızı ile yakala yapın sonra arka plan olarak kaydet mavi tuş yapın arka fona o anki canlı resmi koyar
Yaşatmaz Beni ,
ÖLDÜRÜR SEVDAN
•ђд¥дŁ£T گђ Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-05-2006, 03:41 PM   #3 (permalink)
guchancelen
Junior Member

Giriş Tarihi: May 2006
teşekkürler.bu acemiye kızmayın ama emu nedir açıp-kapamak ne işe yarar
guchancelen Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-05-2006, 06:21 PM   #4 (permalink)
kaya22
Technical Admin

kaya22'ın Avatarı

Mekan: Hayal Gözlüm
Alıntı:
Orjinal Gönderi : guchancelen
teşekkürler.bu acemiye kızmayın ama emu nedir açıp-kapamak ne işe yarar
emu şifreli kanalları izlemen icin cihaza atılan yazılımdır şifreli kanalları izlemen içinde emuyu yukarıda anlatıdıhı şekilde aktif etmen gerekir
kaya22 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-05-2006, 04:28 AM   #5 (permalink)
guchancelen
Junior Member

Giriş Tarihi: May 2006
Thumbs up

çok tşkr bir çok kanal açıldı sadece multiler hariç.:( sitede çok güzel şeyler var cihazımı update ve kyl ve cwl gibi şeyler öğrendim;) biraz tırmalıcam ama diğer sayfaları okumadan multi yardımı istemiyorum umarım başarırım.gezinirken gördüm ki birçok kişinin sorduğu sorular aslında diğer konularda anlatılmış umarım üyeler sörf yaparak bunları bulurda sizlerde daha önemli konularda çalışabilirsiniz.armut piş ağzıma düş yok gitmeliyim multiler beni bekliyooo:icon_stud
size ve emeği geçen herkese TEŞEKKÜR:icon_thum
guchancelen Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-06-2006, 01:58 PM   #6 (permalink)
muaaddip
Junior Member

Giriş Tarihi: Mar 2006
oy oy oy..teşekkür ettim..baya işe yarıyor... sağolasın..
muaaddip Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-06-2006, 09:28 PM   #7 (permalink)
memoli66
Junior Member

Giriş Tarihi: Mar 2006
Alıntı:
Orjinal Gönderi : muaaddip
oy oy oy..teşekkür ettim..baya işe yarıyor... sağolasın..
eline ve emegine saglık:icon_joke
memoli66 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-02-2007, 10:15 AM   #8 (permalink)
gencbaba
Junior Member

Giriş Tarihi: Feb 2007
Red face Next 9000 CI

Arkadaşlar ben bu Emu yu acmak icin bilgi menüsünü göremiyorum.Bende Bilgi menüsü gelmiyor .Bana geri dönerseniz sevinirim.Menüye giriyorum ama her yere bakmama rağmen Bilgi menüsünü göremedim.Bir de ben bu uyduyu yeni aldım.Daha doğrusu uydu olayına ilk girişim.
gencbaba Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-02-2007, 10:52 AM   #9 (permalink)
kaya22
Technical Admin

kaya22'ın Avatarı

sistem bilgisine girin ve 1973 yazın yazılar yeşil olur ve daha sonra emin olmak için şifreli kanal üzerinde mute exıt tuşuna basın *** tablosu gelmişse işlem tamam
kaya22 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-02-2007, 10:57 AM   #10 (permalink)
gencbaba
Junior Member

tşk ettim.Bu arada hemşeri olduğumuzu da öğrendim.İzmirden Keşana sevgiler
gencbaba Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-02-2007, 11:06 AM   #11 (permalink)
kaya22
Technical Admin

kaya22'ın Avatarı

bende teşekkür ederim hemşerim izmire benden selamlar
kaya22 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-02-2007, 10:53 AM   #12 (permalink)
gencbaba
Junior Member

sifreli kanallar

Arkadaşlar siteyi bilmediğim için yazıyorum.Doğruluğunu denemedim ama bazı adult içerikli istelerin adresleri geldi.burda arkadaşlarla paylaşmam da sorun var mı**** Wiew hemşerim bu arada sonunda emumu açmayı başardım
gencbaba Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-02-2007, 01:14 PM   #13 (permalink)
ByKuzguN
Co Administrators

ByKuzguN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005
Paylaşım için teşekkürler.
ByKuzguN Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-02-2007, 01:59 PM   #14 (permalink)
gencbaba
Junior Member

Arkadaşlar Next 9000CI yeni kullanıcısıyım.Benim sorunum sistem bilgisine girip 1973 yapıp EMU yu güncellememe rağmen şifreli kanallara gelip Pause + Exit tuşlarına basınca ekran tekrar kanala geri dönüyor.Eskiden şifre menüsü (Viacesses) gözüküyordu atrık neden gözükmüyor.Nasıl tekrar şifre menüsünü nasıl görebileceğimi bilgilendirirseniz sevinirim.
gencbaba Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.us