![]() |
![]() |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Technical Admin
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
REP Gücü : 50
REP Puanı : 910537
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Next Plus Inf Tps Au Yazılımları 12.02.2007
Tps audan sonra cihazı arkadan kapat aç yapmayın yoksa tps gider memory dolayısıyla hafızaya flasha yazmıyor roma kaydediyor çünkü yeniden au yeşil tuşla yapmanız gerekir...
mach1 Son Düzenleme kaya22 tarafından 18-03-2008 12:55 AM de yapıldı.. |
|
|
| İlgili Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
REP Gücü : 67
REP Puanı : 6279
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MERHABA ARKADAŞLAR.(SELAM HEMŞERİM.kaya22) SAYENİZDE BİRAZ DA BİLGİLENDİM BU UYDU KONUSUNDA.ARTIK EMU MU AÇMIŞ BULUNMAKTAYIM.AMA ELLE *** GİREBİLECEĞİM KANALLAR VE ŞİFRELERİNİ NASIL BULACAĞIMI BİLEMİYORUM.SİTE İÇİNDE ARADIM BULAMADIM GİBİME GELDİ AMA YANILIYOR DA OLABİLİRİM.
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Technical Admin
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@gencbaba lütfen yazılarınızı ufak harflerle yazınız çihazının modeli nedir ? hangi kanalları acmak istiyorsun ?
Son Düzenleme kaya22 tarafından 13-02-2007 10:52 AM de yapıldı.. |
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
REP Gücü : 67
REP Puanı : 6279
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Next9000 CI cihazımın modeli.NBA TV ve ***view kanallarını açmak istiyorum ama başaramıyorum.Bana daha önceden ***wiew kanalları için şifre verilmişti.İlk zaman kanal üzerindeyken Mute + Exit tuşlarını bastığımda *** yeri gelmesine rağmen şu aralar kanal üzerinde Mute + Exit tuşlarına basınca kanala tekrar geri dönüyor.Geri dönerseniz sevinirim.
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Technical Admin
REP Seviyesi :
emu sayfasına girememenizin sebebi emu aktif değildir emuyu aktif edin bahsettihiniz kanalların şifreleri şu an publik dehil izleyemezsin
birde lütfen yerli şifreli kanalların şifrelerini yazmayın ve sormayın yasaktır |
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Jan 1970
REP Gücü : 547
REP Puanı : 40609
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NEXT PLUS INF 613f yazılımı yüklü benim cihazda,
bu normal yazılım mı bunun gibi. yoksa Next Plus Inf Share yazılımını devamı yazılm mı. yani izliyebilmek için server bulumak gerekiyor mu.... ve bütün inf serilerine olur herhalde, yani 1 mb yada 2 mb olması fark etmez değil mi... 14.02.2007 tarihine kadar geçerli deniliyor, yarın yüklersem boşuna olacak. Son Düzenleme kaya22 tarafından 14-02-2007 11:17 AM de yapıldı.. |
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Technical Admin
REP Seviyesi :
bu seriler ınf 1 mb içindir servır bulmanıza gerek yok bu yazılım ile multivizyon kanalları au olarak açılıyor ama süre belli değil
lütfen üyelik gerektiren link vermeyiniz |
|
|