|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Site Admin
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: San Francisco
|
Sharemax ile Next 2000 İNF ve X Serisi Card Sharing Resimli Anlatımı Arkadaşlar, bu anlatım, Cihazınıza rs232 kablo takın ve pc'ye bağlı ve internet bağlantısı var sayılarak anlatılmıştır. Not: Bu alatım aşağıdaki modleri destekler. SÜPER SERİSİ
TEKNOKA Gbox control1.9 ShareMax v5.5 Final.zip ![]() ![]() ![]() Cihaz üzerindeki işlemler tamam, şimdi sıra server bilgilerini sharemax proğramına girmek, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eğer birden fazla port var ise yine ADD tuşuna basın ve diğer portlarıda giriniz ![]() Sharemax a server bilgilerini girdiniz, Şimdi serverde bulunan paketteki kanalların üzerine geliniz. ![]() gördüğünüz gibi serverdeki paketdeki kanal açılmıştır. saygılar.
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Site Admin
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: San Francisco
|
kanllar açmıyor veya geç açıyor ise aşağıdaki işlemleri gerçekleştiriniz.
yanlız serverdeki kartın caid ve provider'lerini bilmeniz gereklidir, server aldığınız kişi size bunu söyler yada saharemax proğramından ilgili paketin port kısmından öğrenebilirsiniz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() işlem tamamdır, iyi seyirler. saygılar. TEKNOKA ya teşekkürler...
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|