|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Guest
|
Resimli Plus Serisi Cihazlar İçin setıng ve softcam*** yükleme talimatı
Hazır Kanal Listesini Cihaza Yükleme İşlemi
" cihazınıza rs 232 kablo bağlı ve cihazınız stb konumunda olduğu varsayılarak" anlatılmıştır. yeni editörü açınız com port'u seçiniz.... "user database" yi tıklayınız "open udb data" yı seçiniz yeni UDB dataları editöre yüklenmiştir. user database sekmesinden "DOWNLOAD UDB DATA" yı seçiniz yükleme yapınız... cihazınıza hazır setting yüklenmiştir.. |
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Guest
|
Kendi Kanal Listenizi Oluşturma
editörü açınız com port seçiniz "user database" yi tıklayınız çıkan menüde "upload UDB data" ı seçiniz çıkan soruya "TAMAM'ı" seçerek cihazınızdaki UDB datalarınızı editöre alınız setting hazırdır. "user database" den "save UDB data" yı seciniz. dosyaya isim vererek (örnek: 23,05,2005 kanal listem) kaytetmek istediğiniz klasörü seçerek kay |
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Guest
|
Next plus cihazlara softcam*** yükleme talimatı
cihazınıza rs232 kabloyu bağlayınız ve cihazı stb konumuna alınız(saat konumu) com portu seçiniz.. com portu seçip "TAMAM" deyiniz çıkan soruya "TAMAM" deyiniz bağlantı hazır durumda olucaktır. "DOWNLOAD CAS ***" yazan yeri tıklayınız çıkan soruya "TAMAM" deyiniz en son verilen "softcam.***" dosyasını kaydettiğiniz yerden bulunuz ve "AÇ" deyiniz.. yükleme yapılacaktır. softcam*** dosyası cihazınıza yüklenmiştir. kolay gelsin.. iyi seyirler.. Bu güzel FAQ hazırlayan Teknoka arkadaşımıza teşekkürler ALINTIDIR |
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
|
şimdi tamam güzel olmuş hoş olmuşda bu ALINTIDIR.. da ne demek oluyor.
yokmu bu alıntının yapıldığı adamın adı. yani adını yazıpda mesela ''TEKNOKA'dan alıntıdır.emeğine sağlık'' deseydin elinizemi yapışırdı.adını yazsaydın hem o adam gururlanırdı.hemde polemik yaratılmazdı. yani anlayacağınız yakışmamış altına o yazı. saygılar....... |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Guest
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
|
Ustam benim cihaz Next YE 2500 DAPCI Plus
Versiyon FMB618a Daha önceden IS_Lınk 1.1B ile bağlantı kurup softcam ***leri ve Boot dosyalarını yükleyebiliyordum ama şimdi PCLink2.0i ile bağlantı sağlayamıyorum ve dolayısıyla softcam ***leri falan yükleyemiyorum. anlatılanları aynen uyguluyorum, fişi prizden çekip kanal artıya basıp o şekilde bağlantı kuruyorum ve Error connect With the set TopBox diye bir hata mesajı veriyor.. Şimdiden teşekkürler |
|
|
|