![]() |
![]() |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
REP Gücü : 0
REP Puanı : -1657
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
slm ustalar
yeni aldığım next 2000 cihaz hakında bilgi verirsniz sevinirim hangi yazılımı ve *** atmam gerektiğini söylerseniz çok memnun olurum elimdeki next cihaz hangi veriyona dahil ??? ürün adı next 2000x cı plus yazılım versiyonu:607a031506 MO10.00 mekanik versiyon:AO-05 cihaz versiyon:YKME 0407045jmfz yükleyici:02.0i (yk) bu bilgiler doğrultusunda yüklemem gereken yeni yazılım ve ***ler varsa bilgilendirirmisiniz.... |
|
|
|
| İlgili Linkler |
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Jan 1970
REP Gücü : 3783
REP Puanı : 362747
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1-***
2- *** yukleme Programi 3-yazilim yukleme Programi 4-(5518_VE_Boot_YKME_YE-2000X CI PLUS INF608a040706 MO10.00)Yazilimi 5-5518 Boot NOT:Senin cihazinin Chipi 5518 INF ise bunu(4. MADDE) yukleyeceksin 5518 INF Degilse yukleme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! COK DIKKAT ET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Junior Member
REP Seviyesi :
taha 3 blader bizim burada elektrikler gitti
o nedenle sana istediğin bilgileri yazamadım cihazın içinden aldığım bilgiler 0545 vftumck 27000000mhz diye kare parlak birşeyin üstünde yazıyor kart üzerinde models 150cı sharp zv0194 2004 10.15 12v samsung yazıyor ayrıca entegrede 543 k435641632htc57 yazıyor şimdiden teşekkür ediyorum nasıl yükleyecem nasıl bir cihaz sence ıyımı flaş belek 2 mg mi?? |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Jan 1970
REP Gücü : 3783
REP Puanı : 362747
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Next YE-2000XCIPlus
- 5000 KANAL KAPASİTESİ - MÜKEMMEL HIZDA KANAL GEÇİŞLERİ VE UYDU TARMA - KOLAY KULLANIM VE PROGRAMLAMA - TÜRKÇE VE 5 SEÇİLEBİLİR DİL - EPG - TV'DE OLMASA DA CİHAZDAN TELETEXT VE ALT YAZI DESTEĞİ - 8 KATAGORİLİ ÖZEL FAVORİ LİSTESİ - ÖZEL FAVORİ LİSTESİ - UYDU SEÇİMİ VE TÜM KANALLARI TEK LİSTEDE GÖSTEREBİLME ÖZELLİĞİ MÜKEMMEL KANAL DİZME ÖZELLİKLERİ -TIMER - UYDU ALICISI KUMANDASINDAN RENK, PARLAKLIK, KONTRAST AYARIYLA MÜKEMMEL RESİM İMKANI - TÜRKİYE'YE ÖZEL YAZILIM DESTEĞİ - SİNYALMETRE - 3 SEÇİLEBİLİR BİLGİ BARI - MERKEZİ SİSTEMLERE UYUMLU -DİSEQC 1.2 MOTOR İLE HAREKETLİ ÇANAK KULLANABİLME ÖZELLİĞİ - ZOOM ÖZELLİĞİ - ONLARCA MÜKEMMEL FONKSİYON - ST 5518 CHIPSET - ÖZEL EUROIRDETO ÇOKLU DESTEĞİ - TÜRKİYE'DE KULLANILAN MODÜLLERLE UYUMLU - OTOMATİK KANAL ZAPLAMA VE EXPRES KANAL GİZLEME SİSTEMİ - SHARP TUNER - CI VE CIP MODELLERDE OPTİK SPDIF ÇIKIŞI - ÖZEL TUNER HASSASİYET AYARI |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Junior Member
REP Seviyesi :
sana nasıl teşekkür etsem az ben
bu cihaza şimdi senin verdiğin prog yüklerimde! nasıl olaçak kestiremiyorum resimli anlatım varsa ıyı olur bir öğrensem çok çok ıyı olur ayrıca bir cihaz daha alçam aklımda gold kaldı 9400 veya next 2000x cıs plus yada 7500 tavsiyen ne olur sana tekrar teşekkür ediyorum |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Junior Member
REP Seviyesi :
taha blader ben şimdi kafayı uydu işine taktımya
bu işi adamı hasta ediyor hiç bir şey yapmadan bu konuyu öğrenmeye çalışıyor ayrı bır meslek bu bizim nurı abi vardı uydu ile uğraşıyordu hala uğraşıyor ona kızıyordum ben daha fena sardım bu işe hasta oldum merak da var bende uyuyamıyorum kafayı taktım takıyorum |
|
|
|