![]() |
![]() |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Member
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
REP Gücü : 322
REP Puanı : 31358
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Next YR-2000 CX Süper Plus Usb
Merhaba arkadaşlar ben Next'in yeni çıkan Next YR-2000 CX Süper Plus USB girişli Cihaz aldım,Usb den yazılım nasıl atılır? Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaş varmı şu anda yazılım atılıyormu bilen varmı saygılar.![]() |
|
|
|
| İlgili Linkler |
|
|
#3 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
REP Gücü : 4451
REP Puanı : 443018
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
daha sonra cihazınıza ait softcam dosyanızı yükledikten sonra flash diskinizi çıkartıp next cihazınızın usb girişine takıyorsunuz cihazınızı açıp menüden modül kısmına geliyor ve usb kısmından flash diskinizin içindeki softcam dosyasını seçip yükleme yapabiliyorsunuz. Son Düzenleme cakirbay21 tarafından 25-12-2006 01:28 PM de yapıldı.. |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
REP Gücü : 4451
REP Puanı : 443018
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Next Ye 2000 CX SUPER Usbden softcam atma Resimli anlatım. Selam Arkadaşlar. 2000 CX Super Plus Usb lı cıhaz USBden Softcam atma Resimli Anlatım.
İlk Başta Flas Diskınize Fat32 Olarak bicimlendiryorsunuz. Ondan sonra Guncel Softcam dosyasını Flas Dıskımıze yoluyoruz Flas Dıskmizi cıhazımıza takıyoruz. ve cıhazımı fişe takıyoruz. menüden modul kısmına gelip. ![]() Kumadadan OK yapıyorsunuz ![]() ![]() Disknizde bulunan softcam dosyasına gelip ustune gelıp ok tuşuna basıp. ![]() *** :softcam dosyasını seciyoruz. ok sectıkten sonra ekranda cas anahtarını yuklemek ıstermısınız ıbaresını gorup evet secıyoruz. ![]() ![]() cıhazının başarılı şekilde yuklemiştir. cıhazını. acılıp kapanacaktır. boylelıkle guncel softcam dosyasını yuklemıs durumdasınız. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Member
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
REP Gücü : 322
REP Puanı : 31358
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çakır bey dediklerinizi aynen gerçekleştirmiştim zaten ,ama usb 2.0 görmüyor tanımıyor biçimlendirmeyi de fat 32 olarak gerçekleştirdim,soft cam *** dosyasınıda oysa ki yukledim..... Yada siz yükleme yaptınız mı deneme şansıınız oldumu çalıştımı?
Sayın deniz Elektronik Rs 32 ile yazılım atmak zaten mümkün biliyorum zatenle onunla yükleme yapıyorum ama,asıl amaç usb girişiyle yüklemek,o yuzden USB girişli makina aldık yoksa ne işe yarıycak usb girişi... Son Düzenleme hilat tarafından 25-12-2006 03:52 PM de yapıldı.. |
|
|
|