![]() |
![]() |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
Mekan: TEKİRDAĞ/MERKEZ
REP Gücü : 4767
REP Puanı : 474559
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Next Super Plus Cıs 2.Pvr 19.10.2007 Yazılımı
Eklenenler
1-Kayıt yaparken kanalın seyredilmesi eklendi kaydedilen kanal seyredilir cihazda başka bir işlem yapılmaz o sırada stop yapılana kadar 2-Yeni çıkan 8li diseqcler için çanak ayarı menusune 1.1diseqc desteği eklendi 3-Çocukların cihazı ön panel tuşlarından kumanda saklansa bile evde karıştırmaları sebebi ile cihaza tercihler menusune front control menusu eklendi kapalı yapılırsa ön tuşlar çalışmaz 4-Mavi tuşa Time shift eklendi 5-Uydu ve tp listesi güncellendi bazı uydularda 6-Pvr seyretme eklendiği için kumandada bazı tuşlarda kayıt ve seyretme anında yeni özellikler eklendi 7-Kayıttaki 2gb sınır kaldırıldı 8-Kayıt türü .m2t den .ts ye değiştirildiği için başka pvr cihazlardan yada başka aletlerle .ts türü yapılmış kayıtlarıda usbden seyredebilirsiniz Dikkat edilecekler 1-Altyapı değiştiğinden yazılımdan sonra kanal bilginiz silinebilir 2-Pvr kayıt altyapısı değiştiği için eski kayıtlar cihazda çalışmayabilir pcye aktarıp gomplayer ile bakabilirsiniz yedek alıp silin eski kayıtlarınızı 3-Yazılımdan sonra emuyu açıp softcam atmayı unutmayın Mavi tuş time shift Help kayıt başlatma ve durdurma Sarı kayıt anında stop Mavi play anında pause Colour tuşu hafıza kayıt Renk ayarları menu saatin altına kaydırıldı alıntıdır.emeği geçenlere teşekkürler Son Düzenleme kaya22 tarafından 18-03-2008 12:14 AM de yapıldı.. |
|
|
| İlgili Linkler |
|
|
#8 (permalink) |
|
Administrator
![]() Giriş Tarihi: Jan 2005
REP Gücü : 50
REP Puanı : 552541
REP Seviyesi :
![]() |
Sorun internet explorerda sanırım. Firefox browser ile indirince sorun yok. İnternet Explorer ile indirince dosya tam bitmeden indirmiş gibi yapıyor ama aslında yarım dosya ve bu sebele bozuk arşiv hatası veriyor.
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
REP Gücü : 224
REP Puanı : 22070
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İlgi: Next Super Plus Cıs 2.Pvr 19.10.2007 Yazılımı
NEXT YE-2000 CIS SUPER PLUS_QNEC115.07_101907_TK2C1N0 _pz verdigin dosyayı flaş bellege attım uydu cihazıma yükledim cihaz kapandı ve dahada açılmadı arkadan kapatma düymesinden kapatıp açtım ginede cihaz açılmadı acele yardım edersen sevinirim teşekkürler bekliyorum acil
|
|
|