![]() |
![]() |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Site Admin
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: San Francisco
REP Gücü : 50
REP Puanı : 823875
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Altyazılı Dvix filimlere altyazıyı gömüp Super plusda izleme Altyazı gömmek için profesyonel programlardan çok daha kolay ve kullanışlı olan pocket pc yi kullanacagız... geri kalan kısmı ise ts ye çevirmek kalıyor... Kimi arkadaşlar şimdi neden Apex diye soracaklar Allok daha hızlı diyenler , onunlada yapabilirler ama allok ile yapılan mpeg dönüşümünde sesdeki yaklaşık 2 saniyelik bir geçikmeyi ne yaptıysam ben halledemedim.. o yüzden yine Apex diyorum ses ve görüntüde hiç bir sorun yok altyazıyı çevirirken türkce karakterlerin yerine tabiki kimi başka karakterler atanmış olacak bu ı-i ,ğ gibi harflerde olur ama bir sorun yaratmıyor buda..... 1. Olarak kurulum gerektirmeyen pocket divx encoder i açarız ![]() altyazımız otomatik algılansın diye aynı isimde olsun arkadaşlar ![]() ![]() VİDEO KALİTE AYARLARI 150 SES DE 9 DA YETERLİ ÇIKIYOR ![]() Çevrilmiş video için artık alttaki resimleri takip edelim ![]() bundan sonra ![]() convert deyin ve çevirmesini bekleyin bundan sonra dosya çevirme işi bitince ouicktime alternatifin ayarlarını yapın... yoksa mpeg stream çalışmayacaktır... ![]() bundan sonra iş kaldı mpeg streamclip e ![]() ![]() üstteki ayarlar bu şekilde kalacak mpeg stream de convert işlemi çok hızlı gerçekleşiyor arkadaşlar 2 program kullanıyoruz diye dert etmeyin sakın ![]() dosya boyutunuza göre kısa bir sürede artık next de izlemek için videonuz hazır gerkli olan programlar için MPEG Streamclip 1.2 - quicktime alternative 1.9 -apex 5.99 + ****** İNDİRR POCKET DİVX ENCODER İNDİRR ALINTIDIR |
|
|
|
| İlgili Linkler |
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
|
Türkiye saatine göre, GMT +3. Saat: 08:07 AM. |