Geri Git   Number 1 Forum Group > UYDU ALICISI/RECEIVER DÜNYASI > Next & NextStar > Next Super Plus

LinkBack Konu araçları
Eski 28-09-2006, 10:58 AM   #1 (permalink)
clouseau
Junior Member

Giriş Tarihi: Sep 2006
*** girme ?

merhabalar

next ye 2000 cx super plus uydu alıcısına softcam dosyasını yükleyebiliyoruz. peki kendimiz elle *** girmek istersek bunu nasıl yapabiliyoruz ? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
clouseau Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 28-09-2006, 11:51 AM   #2 (permalink)
telase
Member

telase'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
dostum,makinanın menüsünde cı sisemine girdiğinde,orada şifreleme sistemlerini ***lerini görebilirsin.

bu kısımda kırmızı,sarı,mavi gibituşları kullanarak,silme-değiştirme-ekleme gibiişleri yapabilirsin.
telase Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-09-2006, 02:27 PM   #3 (permalink)
clouseau
Junior Member

Giriş Tarihi: Sep 2006
Alıntı:
Orjinal Gönderi : telase
dostum,makinanın menüsünde cı sisemine girdiğinde,orada şifreleme sistemlerini ***lerini görebilirsin.

bu kısımda kırmızı,sarı,mavi gibituşları kullanarak,silme-değiştirme-ekleme gibiişleri yapabilirsin.

ustam benim alıcıda sistem ayarlarını veya liste düzenleme yi yaptığımız menu uygulamasında cı diye bir yer yok maalesef. yada ben bilemiyorum. xcrypt falan yazan bir yer var. onlarda pasif. tam olarak menu den nerden girebileceğimi tarif edebilrisen inan çok sevinirim.
clouseau Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-09-2006, 02:30 PM   #4 (permalink)
telase
Member

telase'ın Avatarı

o zaman baştan cas menüsünüaktif etmen gerek.
bunun için,makinada sistem ayarlarına gir,eğer orada makinanın özelliklerinigörüyorsan,kumandadan kırmızı tuşa bas ve kaşşına gelecek şifreleme ye 1 2 3 4 yaz.emu aktif olacaktır.
telase Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-09-2006, 12:54 PM   #5 (permalink)
mutek
Senior Member

mutek'ın Avatarı

Paylaşım için sağol
mutek Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık