![]() |
![]() |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
REP Gücü : 51
REP Puanı : 4491
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ustalar merhaba
Next YE 2000 CX Super Plus uydu alıcısına Cas *** veya yazılım atarken daha doğrusu atamazken çünkü işlemler başlamıyor aşağıdaki hata ile karşılaşıyorum, cannot download ! LoaderVersion is Different. bunun sebebi nedir, çözümü nedir, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. saygılarımla. |
|
|
|
| İlgili Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Dec 2005
REP Gücü : 5746
REP Puanı : 563614
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşım cihazın standbayda olacak comu secip daha sonra cıkan uyarı penceresinde üstteki satırı secip yazılımı bulup yollucan arkadaşım dikkat edersen sorun olmaz
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Junior Member
REP Seviyesi :
ustam standby da zaten, inan herhangi bir şeyi yanlış yapmıyorum, bu durumu cihazı fabrika ayarlarına getirip tamamen sıfırlarsam düzeltebilir miyim ? ilk ana yazılımını nasıl döneceğim, sanırım bu mümkün değil, değil mi ?
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Junior Member
REP Seviyesi :
ustam laptop ile atıyorum yazılımları ve usb->rs232 çevirici kullanıyorum. geçen hafta usb 1.1 kablo ile yazılım yükleme işini yapabildim, cas yükledim, ancak bu hafta elimdeki kablo usb 2.0, bundan kaynaklanabiliyor olabilir mi, StbLink 01.06 Editor kullanıyorum.
saygılarımla |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
|
Türkiye saatine göre, GMT +3. Saat: 08:48 AM. |