![]() |
![]() |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
REP Gücü : 8
REP Puanı : 100
REP Seviyesi :
![]() |
next 5500 *** girme (acill yardım)
Öncelikle harkese merhabalar foruma yeni üye oldum.Malum dünya kupasını izlemek için bir anten almaya gitim ve next 5500 cı modeli bir cihaz aldım.Ama maçlara şifre konulunca benim cihazda şifreyi bir türlü kıramadım.Yüksel elektronike telefon açtım ve yardım istedim.Bana söyledikler 5500 modeli ile şifre kıramayacağımı ve dijitürke üye olmam gerektiğni söylediler.(Bende oldu gözlerim doldu) diuerek telefonu adamın yüzüne kapattım.Arkadaşlar gerçekten bu modelle şifre çözmem imkansızmı Lütfen acil yardım ve çözebiliyorsam nasıl çözerim Model next 5500 cı
|
|
|
|
| İlgili Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2006
REP Gücü : 263
REP Puanı : 25532
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşım öncelikle cihazın mpa lımı değilmi öncelikle onu bak cpu nun ön tarafında MPA yazılı siyah bir hibrit olacak ona bak varsa yardımcı oluruz
EMEĞE SAYGI MİLLET |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|