Geri Git   Number 1 Forum Group > PC -INTERNET - PROGRAMLAR & WEB TASARIMI > Cep Telefonları > Nokia

LinkBack Konu araçları
Eski 18-03-2007, 05:40 PM   #1 (permalink)
hallederiz
Special Member

hallederiz'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2005
Mekan: evden
"Beni Haberdar Et" Diyene 10 Kontör/2,5 Dakika!

"Beni Haberdar Et" Diyene 10 Kontör/2,5 Dakika!
13 – 22 Mart 2007 tarihleri arasında Turkcell, İşTcell, gnçtrkcll ve turkcell-im kampanya ve yeniliklerinden her ay düzenli olarak haberdar olup bir de 10 kontör ya da 2.5 dakika ücretsiz konuşma kazanabilirsiniz. Nasıl mı? Şöyle: www.turkcell.com.tr’deki "Beni Haberdar Et" linkine tıklayarak e-bülten grubumuza ücretsiz üye olmanız yeterli.
Eğer siz daha önce e-bültenlerimize üye olduysanız siz de "Beni Haberdar Et" linkine tıklayıp, üyelik bilgilerinizi güncelleyerek 10 kontör/2.5 dakika kazanabilirsiniz.
Bu fırsattan yararlanmak için tıklayın.
Kampanya Koşulları
  • Kampanya 13 – 22 Mart 2007 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Kampanyadan Beni Haberdar Et e-bülten listesine üye olanlar ve eski üyelik bilgilerini güncelleyenler hediye kontör/dakika kazanacaktır.
  • Kampanyaya sadece Turkcell, Hazır Kart ve Muhabbet Kart aboneleri, sahip oldukları hat sayısı kadar sadece 1 defa katılabilirler.
  • Kazanılan kontör/dakikalar 1 hafta içerisinde yüklenecektir
hallederiz Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 18-03-2007, 07:57 PM   #2 (permalink)
OKURT
Senior Member

OKURT'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: usta34
Teşekkürler...
OKURT Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-03-2007, 08:27 PM   #3 (permalink)
ByKuzguN
Co Administrators

ByKuzguN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005
Haber için teşekkürler.
ByKuzguN şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-03-2007, 02:20 AM   #4 (permalink)
TRessam
Moderator

TRessam'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2005
Mekan: Samsun
"Beni haberdar et" dedim anında cevap geldi. 2,5 dk. 1 hafta içinde gelecekmiş. Bakalım...
TRessam Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık