Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL FORUM DUYURULARI > Önerileriniz - Şikayetleriniz

Kapalı Başlık

LinkBack Konu araçları
Eski 05-01-2007, 11:20 AM   #1 (permalink)
izmirsat
Senior Member

izmirsat'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2007
Exclamation Umarım NUMBER 1 FORUM'un başına böyle bir durum gelmez...

Umarım NUMBER 1 FORUM'un başına böyle bir durum gelmez...

Yurdumun forumlarından birinin başına böyle bir durum geldi. Umarım NUMBER 1 FORUM'un başına böyle bir durum gelmez...
Ö-N-C-E Y-E-D-E-K-L-E-M-E

Forumumuzda bulunan tum bilgiler,uyelikler,konular,mesajlar,avatarlar,ekle ntiler, *****lar,****'ler yani akliniza gelebilek ne yazik ki ve cok uzulerek soyluoyorum ki hersey 19 Kasim 2006 tarihine geri donmustur.Fakat can kurtaran olan Planix ile acilacak olan yedek bir forum alaninda bu tarihten sonra acilan konular atilan mesajlar ve avatarlariniz size tek bir f*rum altinda sunulacaktir. Bu konuda ayrintili aciklama tekrardan duyurular bolumunde yapilacaktir.(Var olan tum icerik karisik ve duzensiz bir durumda baska bir alanda mevcuttur)

Neden bu sekilde bir sorun olustu?
Forum yoneticilerimizden bir arkadasimiz (Isim belirtmey gerek yok cunku biz bir butunuz) birkac yuz konuyu bir forumdan digerine tasirken TUM forumlardaki TUM konulari alip bir alt foruma tasimistir. (Alt forum deyip gecilmiyecek bir duruma gelmis ve bunyesinde 200.000 e yakin konuyu almisir.) Yani tum forum icerigi bir alana toplanmis ve bunun telafisi db loglarinda mumkun olabilirdi ama oda mevcut degildi..Var olan bilgimiz dahilinde bize tek bir uygulama yontemi kalmisti, BACKUP..

Nicin backuplarimiz bu kadar eski, 45 gun boyunca hic mi backup'niz yoktu? Otomatigide mi yok bu seyin?
Size karsi her zaman durust olduk,simdi de oyle..
Ne yazik ki bizler otomatik backup'a guvenmiyoruz yasadigimiz bir tecrubeden dolayi..Manuel olarak backup almakta ise yeni isimden dolayi cok cok yogun oluyorum..Ve her seferinde yeni bir backup icin niyetledgimde forumda olan yogunluktan dolayi vazgeciyor ve bir sonraki gune yani sabaha karsi kimsenin olmadigi zaman birakiyordum..Hatta bugun bu olay yasanmadan 3 saat once ****** bana 'abi ne zaman backup aldik en son.. hadi alalim demisti ama yine forum cok yogundu'..Bugunun isini yarina birakmamak gerekiyormus ve olan oldu.

Sizlerden kendi adima ve tum yonetici ekibimiz adina cok cok ozur dileriz..
Ozur diliyorum cunku bunlar sizlerin emegi sizlerin buraya aktardigi zaman..Gercekten emek veren tum uyelerimizden ozur dileriz..
Herkes kendi filminde yönetmen olup başrol oynuyor, başkalarının filmlerinde ise figüranlık yapıyor...
@ izmirsat
i-n-t-e-r-n-e-t-d-e-n-i-z-i
http://internetdenizi.googlepages.com
izmirsat Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Faydalı Linkler
Eski 05-01-2007, 09:23 PM   #2 (permalink)
best54™
Co Administrators

best54™'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Mekan: Hendek-Beyazsaray
Yukarıdaki anlatılan durum gercekten cok üzücübir durum yazıyı okuyunca acaba adminimiz yedek alıyormu arasıra diye aklıma geldi yapılan bunca emeğin bir anda boşa gitmesi hicte hoş bir durum olmaz...!
best54™ Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Eski 05-01-2007, 10:00 PM   #3 (permalink)
onursusan
Senior Member

onursusan'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2006
Çok çok çok zor bir durum olsa gerek...
onursusan Çevrimdışı  
Eski 05-01-2007, 11:01 PM   #4 (permalink)
•ђд¥дŁ£T گђ
Site Admin

•ђд¥дŁ£T گђ'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: San Francisco
benim daha önceki forumumda buna benzer bir durum yaşamıştık
gerçekten çok zor vir durum
48 saat hiç uyumamıştım forumu tekrar açmak için
burdan hep güzel tarafları gözüküyor
ama bide madalyonun arka tarafı var
orasıda bizim yaptığım iş
tekrar geçmiş olsun
•ђд¥дŁ£T گђ Çevrimdışı  
Eski 06-01-2007, 12:35 AM   #5 (permalink)
ByKuzguN
Co Administrators

ByKuzguN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005
Site yapmak, özelliklede forumlar gibi kapsamlı siteleri kontrol etmek gerçekten zor ve bayağı emek isteyen bir iş.
ByKuzguN Çevrimdışı  
Eski 06-01-2007, 01:23 AM   #6 (permalink)
TRessam
Co Administrators

TRessam'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2005
Mekan: Samsun
Gerçekten çok zor ve sıkıntılı bir durum. İnşallah bizim başımıza böyle bir olay gelmez.
TRessam Çevrimdışı  
Eski 06-01-2007, 11:36 PM   #7 (permalink)
metalik
Special Member

metalik'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Antalya\Kemer
bu durum çok kötü bir olay neden derseniz yanlış yapılsa database alınmış olmasa tüm bilgeler gider çünkü bir forumda benim başıma geldi benim gibi admin bir kişi vardı eski tarihli konuları silmek isterken tüm eklentileri silmiş vede database kapalıymış hep yedek almışlar ama boş yedek almışlar vede ben bir kişiden rica ettim abi admin şifremle gir belki ekelntileri kurtarabiliriz dedim ama maalesef iyilik yapalım derken ban yedim forumdan silindim ama üzülmedim sadece tek başıma emek verdiğim forumdan atılmak beni biraz üzdü ama sonra benim adıma üye olup eski konumumu geri verdiler ama eski tadım tuzum kalmadı tabiki

O ŞİMDİ ASKER (YASTIĞIMIZ MEZAR TAŞI YORGANIMIZ KAN OLSUN)

BAYRAĞI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR TOPRAK UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR

1NCİ KMANDO TUGAYI KAYSERİ
metalik Çevrimdışı  
Eski 07-01-2007, 09:51 AM   #8 (permalink)
araturka
Senior Member

araturka'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2006
inş. bize olmaz dikkat gerektiren bir uğraş tüm bu forum tün emek verenlere teşekkür ederim şahsen
araturka Çevrimdışı  
Eski 07-01-2007, 03:20 PM   #9 (permalink)
ft.ak_s
Senior Member

ft.ak_s'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006
Mekan: Kayseri 038
inşallah gelmez yaw
ft.ak_s Çevrimdışı  
Eski 08-01-2007, 09:21 AM   #10 (permalink)
cebedexx
Special Member

Giriş Tarihi: Oct 2005
Mekan: İZMİR/KSK
düşünmesi bile korkunç geliyor insana ne diyelim geçmiş olsun o foruma dünya kadar emek haybeye gitmiş oluyor allah hiç kimsenin başına böyle dert vermesin
cebedexx Çevrimdışı  
Eski 08-01-2007, 09:28 AM   #11 (permalink)
TVTracker©
Special Member

TVTracker©'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2005
Mekan: EveryWhere
Bizleri en çok geren bir durum...İnşallah Kısa zamanda halleder ve birdaha böyle bir sıkıntı yaşamazsınız...Tekrar geçmiş olsun...
TVTracker© Çevrimdışı  
Eski 08-01-2007, 09:35 AM   #12 (permalink)
denizelektronik59
Senior Member

denizelektronik59'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2005
aman aman gelmesin başımıza
denizelektronik59 Çevrimdışı  
Eski 08-01-2007, 02:03 PM   #13 (permalink)
SametCan
Senior Member

Giriş Tarihi: Jun 2005
Büyük geçmiş olsun..
SametCan Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!