|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
Mekan: Hayret sevgilim var:D
|
sevgili üstlerim ve arkadaşlarım elimden geldiğini yapmaya çalıştım ve bana önceden açtığım konularda sen paylaşımını yap co admin vs. senin emeğini karşılıksız çıkarmaz demiştiniz ben yaptım paylaşımlarımı ve hala bi görev alamadım ve bi baktımki benden daha daha az paylaşım yapan üyelerimiz Special Member gibi bir mertebeye ulaşmışlardır lütfen gereğini yapılmasını istiyorum veya bir açıklama beklemekteyim....
Saygı ve Sevgilerimle... |
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Site Admin
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: San Francisco
|
@ frt_16
forum gönül işidir karşılık beklemeden yapılmadır... tabiki hiç bir emek karşılıksız kalmaz gerçek hayat'ta number1forum'dada ama herşeyin başı sabırisabredmek lazım 100 tane mesaj yazdım 150 konu açtım bana yetki verin demekle bu işler olmaz ama dediğim gibi hiçbir emek karşılıksız kalmaz birgün ansızın sizede bu konu ile ilgili bir PM gelebilir... diğer konuya gelince bazı special member'lar ile ilgili olarak bu arkadaşlarımızda forumun ilk gününden itibaren bizlerle birlikte olan ve sonradan sizin gibi gösterilen performanslarıyla yetki alan karşılık beklemeyen arkadaşlardır.. son olarak ; SABREDEN DERVİŞ MURADINA ERMİŞ sevgiler
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
Mekan: BURSA
|
ewet sevgili frt_16
sen paylaşıma devam et . inan bana yetki almak yada almamak hiç önemli değil. ben 2005 yılından beri bu forumdaki arkadaşlarla beraberim. Daha önceden forumumuzun ismi başkaydı. sonra anlaşmazlıklar oldu , hep beraber bu foruma geçtik . ama inan şu ana kadar yazdığım hiç bir mesaj anlamsız yada yetki almak amaçlı olmadı . sen de çok kısa sürede devamlılığını kanıtlarsan eyer bir yetki alacaksındır . Sevgilerimle ; |
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|