Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL FORUM DUYURULARI > Önerileriniz - Şikayetleriniz

Kapalı Başlık

LinkBack Konu araçları
Eski 20-05-2007, 07:27 PM   #1 (permalink)
frt_16
Senior Member

frt_16'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2007
Mekan: Hayret sevgilim var:D
Exclamation hocam ben ne zaman görev alacam :(

sevgili üstlerim ve arkadaşlarım elimden geldiğini yapmaya çalıştım ve bana önceden açtığım konularda sen paylaşımını yap co admin vs. senin emeğini karşılıksız çıkarmaz demiştiniz ben yaptım paylaşımlarımı ve hala bi görev alamadım ve bi baktımki benden daha daha az paylaşım yapan üyelerimiz Special Member gibi bir mertebeye ulaşmışlardır lütfen gereğini yapılmasını istiyorum veya bir açıklama beklemekteyim....

Saygı ve Sevgilerimle...
frt_16 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Faydalı Linkler
Eski 20-05-2007, 07:43 PM   #2 (permalink)
•ђд¥дŁ£T گђ
Site Admin

•ђд¥дŁ£T گђ'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: San Francisco
@ frt_16
forum gönül işidir karşılık beklemeden yapılmadır...
tabiki hiç bir emek karşılıksız kalmaz gerçek hayat'ta number1forum'dada
ama herşeyin başı sabırisabredmek lazım
100 tane mesaj yazdım 150 konu açtım bana yetki verin demekle bu işler olmaz
ama dediğim gibi hiçbir emek karşılıksız kalmaz
birgün ansızın sizede bu konu ile ilgili bir PM gelebilir...
diğer konuya gelince bazı special member'lar ile ilgili olarak
bu arkadaşlarımızda forumun ilk gününden itibaren bizlerle birlikte olan ve sonradan sizin gibi gösterilen performanslarıyla yetki alan karşılık beklemeyen arkadaşlardır..
son olarak ;
SABREDEN DERVİŞ MURADINA ERMİŞ

sevgiler
Yaşatmaz Beni ,
ÖLDÜRÜR SEVDAN
•ђд¥дŁ£T گђ Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Eski 20-05-2007, 08:04 PM   #3 (permalink)
frt_16
Senior Member

frt_16'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2007
Mekan: Hayret sevgilim var:D
sayın site adminim haklısınız hem de çok ama onları öle görünce yani special member olarak görünce ya neden ben olamıyom diye gelio aklıma neysa saolun
frt_16 Çevrimdışı  
Eski 20-05-2007, 08:15 PM   #4 (permalink)
•ђд¥дŁ£T گђ
Site Admin

•ђд¥дŁ£T گђ'ın Avatarı

olaya bu yönden bakarsanız çok yanılırsınız
siz paylaşıma devam edin
gerisi gelir

sevgiler
•ђд¥дŁ£T گђ Çevrimdışı  
Eski 20-05-2007, 08:52 PM   #5 (permalink)
fam
Senior Member

Giriş Tarihi: Oct 2005
Mekan: BURSA
ewet sevgili frt_16

sen paylaşıma devam et . inan bana yetki almak yada almamak hiç önemli değil. ben 2005 yılından beri bu forumdaki arkadaşlarla beraberim.
Daha önceden forumumuzun ismi başkaydı. sonra anlaşmazlıklar oldu , hep beraber bu foruma geçtik . ama inan şu ana kadar yazdığım hiç bir mesaj anlamsız yada yetki almak amaçlı olmadı . sen de çok kısa sürede devamlılığını kanıtlarsan eyer bir yetki alacaksındır . Sevgilerimle ;
fam Çevrimdışı  
Eski 20-05-2007, 09:16 PM   #6 (permalink)
best54™
Co Administrators

best54™'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Mekan: Hendek-Beyazsaray
Hayalet ustam güzel bir yaklaşımla olayı acıklamış ,forum gönül işi bizlerinde dünyaya acılan penceresi ,emek veren mutlaka karşılığını alacaktır sabır yeterli.
best54™ Çevrimdışı  
Eski 20-05-2007, 11:46 PM   #7 (permalink)
ByKuzguN
Co Administrators

ByKuzguN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005
Sende metanetli ol elbet birgün olur

Son Düzenleme •ђд¥дŁ£T گђ tarafından 21-05-2007 12:21 AM de yapıldı..
ByKuzguN Çevrimdışı  
Eski 21-05-2007, 12:21 AM   #8 (permalink)
•ђд¥дŁ£T گђ
Site Admin

•ђд¥дŁ£T گђ'ın Avatarı

Arrow

yukarda gerekli tüm açıklamaları yaptım
konunun daha fazla uzamaması için

THEREAD LOCKED
•ђд¥дŁ£T گђ Çevrimdışı  
Kapalı Başlık

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık