Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL FORUM DUYURULARI > Önerileriniz - Şikayetleriniz

LinkBack Konu araçları
Eski 29-05-2007, 04:28 PM   #1 (permalink)
frt_16
Senior Member

frt_16'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2007
Mekan: Hayret sevgilim var:D
Lightbulb bir şey önericem :)

merhaba arkadaşlar aslında biraz saçma gelebilir ama dilek köşesi yani üyelerimizin sorunlarını veya çok istediği bir şeyi en azından dinlesek ve sorunlarına çözüm arasak ne dersiiniz olabilirmi??

Saygı ve Sevgilerimle...
frt_16 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 29-05-2007, 04:48 PM   #2 (permalink)
fam
Senior Member

Giriş Tarihi: Oct 2005
Mekan: BURSA
güzel bir düşünce kutluyorum seni . Adminimiz düşüncesini belirtsin , karar verilir.
fam Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-05-2007, 08:17 PM   #3 (permalink)
Administrator
Administrator

Giriş Tarihi: Jan 2005
Arkadaşlar varya böyle bir bölüm. Öneri=Dilek

http://www.number1forum.com/forum/fo...play.php?f=193
Administrator Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-05-2007, 09:26 PM   #4 (permalink)
frt_16
Senior Member

frt_16'ın Avatarı

ben başka bir amaçla demiştim ama neyse tşkler
frt_16 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-05-2007, 10:29 PM   #5 (permalink)
•ђд¥дŁ£T گђ
Site Admin

•ђд¥дŁ£T گђ'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: San Francisco
Alıntı:
Orjinal Gönderi : frt_16
ben başka bir amaçla demiştim ama neyse tşkler
hangi amaçla ?
•ђд¥дŁ£T گђ Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-05-2007, 11:24 PM   #6 (permalink)
ByKuzguN
Co Administrators

ByKuzguN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005
Hocam sanırım arkadaşımızn ne demek istediğini anladım,
mesela forumla ilgili değilde günlük hayattan bi sorununu paylaşabiliceği bi yer istiyor, yada herkesin içini dökebileceğide diyebiliriz.. bizde forum dostları olarak yardımcı olmaya çalışırız...

Son Düzenleme ByKuzguN tarafından 30-05-2007 12:14 AM de yapıldı..
ByKuzguN Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-05-2007, 11:48 PM   #7 (permalink)
frt_16
Senior Member

frt_16'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : ByKuzguN
Hocam sanırım arkadaşımızn ne demek istediğini anladım,
mesela forumla ilgili değilde günlük hayattan bi sorununu paylaşabiliceği bi yer istiyor, yada herkesin içini dökebileceğide diyebiliriz.. bize forum dostları olarak yardımcı olmaya çalışırız...
bykuzgun hocam tam üzerine bastınız vallaha aynen öle demek istiyorum biz bi dost ve arkadaşız hep paylaşım yerine dertlere çare bulsak veya içlerimizi döksek felan ben böle birşey isterdim açıkcası ve bu sadece forum içerisinde deil günlük hayattan örnekler.....
frt_16 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-05-2007, 12:39 AM   #8 (permalink)
TRessam
Co Administrators

TRessam'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2005
Mekan: Samsun
"frt_16" sürekli yeni fikirler üreterek foruma akıcılık sağlamaya çalıştığın için seni yürekten kutluyorum. İstediklerinin bir kısmı zaten mevcut olsada fikir üretmen çok güzel.
Bu son fikrin bencede çok makul bir istek. ByKuzguN gayet iyi anlamış ve açıklamış. Forumda böyle bir konu olması belki bir çoğumuzun çok hoşuna gidecektir. Yalnız konu içindeki istek ve dileklere ciddi ve yapıcı yaklaşımlar yaptığımız sürece çokta olumlu olacağına inanıyorum. Ama işin geyik muhabbetine çevrilme olasılığıda var. Bunada hiç birimiz fırsat vermemeliyiz.

Adminimiz bu konuyu yeniden değerlendirecektir.

Selamlar.

Birleşmek başlangıçtır,
Birliği sürdürmek gelişmedir,

Birlikte çalışmak başarıdır.

TRessam Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-05-2007, 08:11 AM   #9 (permalink)
Administrator
Administrator

Giriş Tarihi: Jan 2005
Konu ile ilgilenicem...
Administrator Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-05-2007, 02:50 PM   #10 (permalink)
frt_16
Senior Member

frt_16'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : TRessam
"frt_16" sürekli yeni fikirler üreterek foruma akıcılık sağlamaya çalıştığın için seni yürekten kutluyorum. İstediklerinin bir kısmı zaten mevcut olsada fikir üretmen çok güzel.
Bu son fikrin bencede çok makul bir istek. ByKuzguN gayet iyi anlamış ve açıklamış. Forumda böyle bir konu olması belki bir çoğumuzun çok hoşuna gidecektir. Yalnız konu içindeki istek ve dileklere ciddi ve yapıcı yaklaşımlar yaptığımız sürece çokta olumlu olacağına inanıyorum. Ama işin geyik muhabbetine çevrilme olasılığıda var. Bunada hiç birimiz fırsat vermemeliyiz.

Adminimiz bu konuyu yeniden değerlendirecektir.

Selamlar.
tşk ederim böle düşündüğünüz için ama inanınki ilk defa bir foruma bağlı kalıyorum bunun nedeni burda kardeşlik var burda terbiye var seviyelik var ben bunu gördüm ve buraya bağımlı kaldım.Bundan dolayıdırki formumuzu bazı nacizane fikirlerimle süslemeyi düşündüm üstlerim ve sayın adminimiz de tşk ediyorum ilgilendikleri için

Sevgi ve Saygılarımla....

Tatile Gidiyorum 1-2 Ay dönmeyecem

Son Düzenleme frt_16 tarafından 30-05-2007 02:53 PM de yapıldı..
frt_16 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık