|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
Mekan: Hayret sevgilim var:D
|
merhaba arkadaşlar aslında biraz saçma gelebilir ama dilek köşesi yani üyelerimizin sorunlarını veya çok istediği bir şeyi en azından dinlesek ve sorunlarına çözüm arasak ne dersiiniz olabilirmi??
Saygı ve Sevgilerimle... |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#6 (permalink) |
|
Co Administrators
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
|
Hocam sanırım arkadaşımızn ne demek istediğini anladım,
mesela forumla ilgili değilde günlük hayattan bi sorununu paylaşabiliceği bi yer istiyor, yada herkesin içini dökebileceğide diyebiliriz.. bizde forum dostları olarak yardımcı olmaya çalışırız... Son Düzenleme ByKuzguN tarafından 30-05-2007 12:14 AM de yapıldı.. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Co Administrators
![]() Giriş Tarihi: May 2005
Mekan: Samsun
|
"frt_16" sürekli yeni fikirler üreterek foruma akıcılık sağlamaya çalıştığın için seni yürekten kutluyorum. İstediklerinin bir kısmı zaten mevcut olsada fikir üretmen çok güzel.
Bu son fikrin bencede çok makul bir istek. ByKuzguN gayet iyi anlamış ve açıklamış. Forumda böyle bir konu olması belki bir çoğumuzun çok hoşuna gidecektir. Yalnız konu içindeki istek ve dileklere ciddi ve yapıcı yaklaşımlar yaptığımız sürece çokta olumlu olacağına inanıyorum. Ama işin geyik muhabbetine çevrilme olasılığıda var. Bunada hiç birimiz fırsat vermemeliyiz. Adminimiz bu konuyu yeniden değerlendirecektir. Selamlar.
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
Sevgi ve Saygılarımla....
Son Düzenleme frt_16 tarafından 30-05-2007 02:53 PM de yapıldı.. |