Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL FORUM DUYURULARI > Önerileriniz - Şikayetleriniz

LinkBack Konu araçları
Eski 27-06-2007, 08:22 PM   #1 (permalink)
frt_16
Senior Member

frt_16'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2007
Mekan: Hayret sevgilim var:D
Exclamation Bakin Arkadaşlar Buraya Bakin ..!!!:d:d:d

arkadaşlar aradım araştırdım ve de buldum bulduğum şey bazılarına göre zor bazılarına göre kolay ama şunu demem gerek NUMBER 1 FORUM ailesi çok değişmiş...

EET ARKADAŞLAR NİSAN/2/2006 NUMBER 1 FORUM..

BUDA NİSAN /28/2006 NUMBER 1 FORUM..

NOT:NİSAN /28/2006 SENESİNDEKİ SİTE DE GÖRÜNÜMDE BİR DEĞİŞİKLİK OLMAMIŞ KONU VEYA BÖLÜMLERDE DEĞİŞİKLİK MEYDANA GELMİŞ DİE TAHMİN EDİYORUM YADA YAPILANDIRILMIŞ.....ŞUNUDA SÖYLMEM GEREK BİRAZ ZOR AÇILABİLİR.AMA KESİN AÇILMAKTA

Tatile Gidiyorum 1-2 Ay dönmeyecem
frt_16 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 27-06-2007, 09:05 PM   #2 (permalink)
best54™
Co Administrators

best54™'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Mekan: Hendek-Beyazsaray
Biraz nostalji gecmişi hatırlatmaya yetiyor.emeğin için teşekkürler.
best54™ şuan çevrimiçi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-06-2007, 09:18 PM   #3 (permalink)
frt_16
Senior Member

frt_16'ın Avatarı

arkadaŞlar Çok BÜyÜk DeĞİŞİklİk OlduĞunun Bende Farkindayim Yalniz ŞÖyle Bİr Teklİfİm Var Ben GÜzel Formumuzun İndex İnİ Sevmedİm Yanİ AÇiliŞ İndex İnİ Elİmden GeldİĞİnce AÇiliŞ A İndex Yapabİlİrmİyİm FORMUMUZA KIYAĞIM OLSUN İSTERİMSayin Admİnİmİzİnde İznİ Olursa Tabİ...???

Tatile Gidiyorum 1-2 Ay dönmeyecem
frt_16 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-06-2007, 11:18 PM   #4 (permalink)
acemi54
Member

Giriş Tarihi: Dec 2006
her türlü kullanım kolaylığını düşünenden de, hayata geçirenden de allah razı olsun. hepside bizim için düşünğlen kalaylıklar olması hasebiyle emeğe ve emeği geçene saygı...
acemi54 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-06-2007, 08:21 AM   #5 (permalink)
Administrator
Administrator

Giriş Tarihi: Jan 2005
Alıntı:
Orjinal Gönderi : frt_16
arkadaŞlar Çok BÜyÜk DeĞİŞİklİk OlduĞunun Bende Farkindayim Yalniz ŞÖyle Bİr Teklİfİm Var Ben GÜzel Formumuzun İndex İnİ Sevmedİm Yanİ AÇiliŞ İndex İnİ Elİmden GeldİĞİnce AÇiliŞ A İndex Yapabİlİrmİyİm FORMUMUZA KIYAĞIM OLSUN İSTERİMSayin Admİnİmİzİnde İznİ Olursa Tabİ...???
Yap bakalım ben ve yönetici arkadaşlar beğenirse koyabiliriz...
Administrator Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-06-2007, 09:34 AM   #6 (permalink)
TRessam
Co Administrators

TRessam'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2005
Mekan: Samsun
Adminimizde onay verdiğine göre yapabilirsin tabii.
Eğer Number 1 Foruma yakışacak güzel bir şey olursa bizde seve seve onaylarız.
Kolay gelsin.
TRessam Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-06-2007, 10:13 AM   #7 (permalink)
frt_16
Senior Member

frt_16'ın Avatarı

tşkler sayın adminim elimden geleni yapmaya çalışcam biraz zaman alabilir ...
frt_16 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık