Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL FORUM DUYURULARI > Önerileriniz - Şikayetleriniz

LinkBack Konu araçları
Eski 28-06-2007, 05:52 PM   #1 (permalink)
frt_16
Senior Member

frt_16'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2007
Mekan: Hayret sevgilim var:D
Exclamation buyrun arkadaşlar index ..!!!

selam arkadaşlar aslında pek zaman ayıramadım ama bir şeyler yapptım bu yaptığım index iki aşamalı zaten resim ler de de anlıyacaksınız beğenmediğiniz bir tarafı olursa hemen iletin buraya ben de düzeltiyim nasıl biir şey istiyorsanız yalnız index e yağmur efekti verdim firefox ta gözükmüyor internet explorer de gözükmekte eğer arka planı da beğenmediyseniz hemen söyleyin resim eklliyim hatta bir tane de resimlisi var aynısı ama resim eklenmişi.....umarım beğenirsinzi.

bu index in dosyası...

bunlarda resimler...

eet arkadaşlar beğenmeyseniz cevaplarınızı bekliyorum ha şuda resim eklenmiş hali bir tane vereceğim resim....

NOT:BEN ASLA PHOTOSHOP İLE ÇALIŞMADIM NORMALDE ÇALIŞINCA DAHA AFİLLİ BİR ŞEY OLABİLİYOR AMA ELİMDEKİ ŞİMDİKİ İMKANLAR BU KADAR İLERİDE DAHA İYİLERİNİ MUTLAKA PAYLAŞIMA SUNACAĞIM KESİNLİKLE ALINTI VS. DEĞİLDİR....İLK DEFA İNDEX HAZIRLAMAKTAYIM BELLİ DE OLUYOR SANIRIM

Tatile Gidiyorum 1-2 Ay dönmeyecem
frt_16 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 28-06-2007, 07:53 PM   #2 (permalink)
best54™
Co Administrators

best54™'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Mekan: Hendek-Beyazsaray
Emeğine saygı duyuyorum ben kendi fikrimi söyleyim kızmak darılmak yok daha çok calışırsan daha güzel şeyler ortaya çıkabilir bence bir günde değilde bir kac günde yapsan daha iyi olabilir.
best54™ şuan çevrimiçi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-06-2007, 08:03 PM   #3 (permalink)
frt_16
Senior Member

frt_16'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : best54™
Emeğine saygı duyuyorum ben kendi fikrimi söyleyim kızmak darılmak yok daha çok calışırsan daha güzel şeyler ortaya çıkabilir bence bir günde değilde bir kac günde yapsan daha iyi olabilir.

yok efendim ne kızacam siz düşüncenizi fikrinizi söylemişsiniz neden kızayımki eleşti almak hoşuma gider yalnız ne yapmanı istersiniz neresini beğenmediniz neyini beğenmediniz onu bana söylerseniz işim daha çabuk olur die düşünüyorum....
frt_16 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-06-2007, 09:35 PM   #4 (permalink)
best54™
Co Administrators

best54™'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Mekan: Hendek-Beyazsaray
Calışman güzel ona söyliycek bir şey yok yalnız fotoşop calışmalısın yani görüntü üzerinde yazılar kaybolmıycak ikincisi yazı karakteleri cok yapmacık duruyor bunun içinde corel draw calışmalısın üçüncüsü renk uyumunu iyi secmelisin yazı ile görüntü bütünleşmeli bunlar benim fikrim arkadaşlar arasında mutlaka deişik öneriler sunan olacaktır hepsinden bir harman ortaya cıkarabilirsiniz.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-06-2007, 10:31 PM   #5 (permalink)
ByKuzguN
Co Administrators

ByKuzguN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005
Dostum alınmazsan fikrimi söylemek isterim senın resımleri gördükten sonra bu haliyle kalmasında fayda var...

Best hocamında dediği gibi biraz daha çalışmalısın bence..
ByKuzguN Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-06-2007, 10:34 PM   #6 (permalink)
frt_16
Senior Member

frt_16'ın Avatarı

peki tşkler ben yeni indexlerle karşınıza çıkacağım...!!!
frt_16 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-07-2007, 04:56 PM   #7 (permalink)
TRessam
Co Administrators

TRessam'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2005
Mekan: Samsun
Sevgili Fırat,
Foruma faydalı birşeyler yapma gayretin takdire değer. Çalışma hevesin ve azmin hepimizi memnun ediyor.
İndex konusunda bende diğer arkadaşlarım gibi biraz daha çalışman gerektiğini düşünüyorum.
Acele etme, "best54" ün önerilerinide dikkate alarak biraz daha çalış, kendin "Evet artık bu güzel oldu" diyebileceğin bir çalışma ortaya çıkınca yani yaptığın işi önce kendin beğenince bizlerle paylaş.
Çünkü bir insanın yaptığı işin iyi olması için önce kendinin beğenmesi gerekir.

Çok güzel farklı şeyler çıkaracağına inanıyorum, ama acele etme, emin olduktan sonra foruma ver.

Ayrıca bu gayretin içinde + Rep veriyorum.

Selamlar, sevgiler.

Birleşmek başlangıçtır,
Birliği sürdürmek gelişmedir,

Birlikte çalışmak başarıdır.

TRessam şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-07-2007, 11:33 PM   #8 (permalink)
frt_16
Senior Member

frt_16'ın Avatarı

tşkler efendim saolun bana inanıp güvendiğiniz için çok tşkler ama biraz geciklemi olacak sanırım çünkü kullandığım bilgisayar malesef bir sorun çıktı bundan dolayı gecikebilir gecikme için çoook özür diliyorum saygı ve sevgilerimle...
frt_16 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-07-2007, 09:10 AM   #9 (permalink)
Administrator
Administrator

Giriş Tarihi: Jan 2005
Çalışmanızdan ve çabanızdan bende memnun oldum ama profesyonel bir çalışma olmamış. Belki ileride daha gelişmiş birşeyler yapabiliseniz tekrar bu konuyu gündeme getiririz.

İyi çalışmalar...
Administrator Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-07-2007, 02:00 AM   #10 (permalink)
cankIz
Senior Member

cankIz'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
Mekan: Can'ın yanıbaşı
Bu işlerin tekniğinden hiç anlamam. Ama görsel açıdan söyleyecek iki çift lafım olur her zaman. Fikir istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Buyurun fikir.

1. İlk üç seçenek çok sade, çok düz.

2. Bunlar herhalde site çıktığında ilk görüntülenecek sayfa. Zemin asla siyah olmamalı. Böyle bir site için yanlış seçim. Eğer gizemli ya da korku dolu sitelerden olsaydı, olabilirdi. Burası için yanlış.

3. Son seçenek; Çok hareket var. Yani çok şekil var. Yazılar ve zemin birbirinin içine girmiş. Çünkü zemin ve yazıların, renk ve tonları birbirine çok yakın. Bence zemin sıcak renklerden oluşuyorsa, yazı soğuk, eğer zemin soğuk renklerden oluşuyorsa yazı sıcak renklerden yazılmalı.

Sonuç olarak, mümkün olduğunca sade ( hem şekil, hem de renk sayısı açısından), sitenin ruhuna uygun, güven telkin eden renkleri barındıran bir çalışma yapmalısın.

Zeminde hangi rengi kullanırsan kullan, en açık tonunu kullanmak iyi bir fikir olabilir.
Zemin rengi dışında kullanacağın 2. ağırlıklı renk, zeminin en koyu tonu olmalı.
3. ve en az kullanacağın renk, zıt renk olursa bak nasıl her şey görünecek.

Renkler hakkında hiç böyle yazmamıştım. Hay Allah...Kolay gelsin sana.
cankIz Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-07-2007, 08:13 AM   #11 (permalink)
TVTracker©
Special Member

TVTracker©'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2005
Mekan: EveryWhere
Öncelikle çabanız takdire şayandır..tebrik ederiz..fakat..üstünde biraz daha fazla vakit ayırmalısınız...Kolay gelsin...
TVTracker© Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-07-2007, 04:43 PM   #12 (permalink)
frt_16
Senior Member

frt_16'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : cankIz
Bu işlerin tekniğinden hiç anlamam. Ama görsel açıdan söyleyecek iki çift lafım olur her zaman. Fikir istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Buyurun fikir.

1. İlk üç seçenek çok sade, çok düz.

2. Bunlar herhalde site çıktığında ilk görüntülenecek sayfa. Zemin asla siyah olmamalı. Böyle bir site için yanlış seçim. Eğer gizemli ya da korku dolu sitelerden olsaydı, olabilirdi. Burası için yanlış.

3. Son seçenek; Çok hareket var. Yani çok şekil var. Yazılar ve zemin birbirinin içine girmiş. Çünkü zemin ve yazıların, renk ve tonları birbirine çok yakın. Bence zemin sıcak renklerden oluşuyorsa, yazı soğuk, eğer zemin soğuk renklerden oluşuyorsa yazı sıcak renklerden yazılmalı.

Sonuç olarak, mümkün olduğunca sade ( hem şekil, hem de renk sayısı açısından), sitenin ruhuna uygun, güven telkin eden renkleri barındıran bir çalışma yapmalısın.

Zeminde hangi rengi kullanırsan kullan, en açık tonunu kullanmak iyi bir fikir olabilir.
Zemin rengi dışında kullanacağın 2. ağırlıklı renk, zeminin en koyu tonu olmalı.
3. ve en az kullanacağın renk, zıt renk olursa bak nasıl her şey görünecek.

Renkler hakkında hiç böyle yazmamıştım. Hay Allah...Kolay gelsin sana.

sizi çok açık gördüm canım aslında tahmin ettim siyah arka plan olmaz die ama elimde şuan photoshop yoq kısmetse en kısa zamanda alıp bitircem ... ben ustayım veya çok iyim bu konularda asla ama asla demiyorum hayatımda ilk defa index yapmaktayım bundan dolayıda renk uyumsuzluğu görülmesi normal die düşünüyorum her neyse fikriniz için tşk ederim ...
frt_16 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-07-2007, 10:44 PM   #13 (permalink)
KADIKÖY
Senior Member

KADIKÖY'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: İSTANBUL/Ş.SARAÇOĞLU STD.BİRGÜN HERKES FB.Lİ OLMASIN OMUTLULUK BİZDE KALSIN
sevgili rkadaşım arkadaşların yukarıda belirttiği bütün fikirlere katılıyorum...

Ama bu konuda müthiş sonuçlar ortaya çıkaracağınada inanıyorum...

Emeğine sonsuz saygım var...devam et

devam et
devam et
devam et
devam et
devam et
devam et
devam et
devam et
devam et
devam et
Saygılar...............