Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL FORUM DUYURULARI > Önerileriniz - Şikayetleriniz

LinkBack Konu araçları
Eski 02-09-2007, 10:09 PM   #1 (permalink)
frt_16
Senior Member

frt_16'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2007
Mekan: Hayret sevgilim var:D
index

arkadaşlar işim olduğundan dolayı uzun zamandır yapamıyordum ama birşey ler yaptım ve isterseniz daha da animasyon veya bol resim yapabilirim ve şu dikkatimi çekti sitenin index i değişmiş ben mavi toon kullandım hep ama şuanki index te gri renk hakim biraz uyuşmazlık olmuş die düşünüyorum... ama neyse benim ki sadece arka plan buton vs. koyamadım onlarıda beğendinizde veya eleştirilerinizde düzeltip sora koyacağım ve hangi resmi koymamı isterdiğiniz örnek bir resim gösterirseniz veya animasyon yazı felan bunları gösterirseniz veya söylerseniz tabi bunu beğenmezseniz söyleyin... İlk verdiğim index arkadaşlarım tarafından pek beğenilmediği için çok hareketli,siyah arkaplan olmamış,sade olsun diye bir takım eleştiriler aldım ama bunu elimden geldiğince düzenletim photoshop biliyorum öğrendim elimden geldiğince animasyon da yapabiliyorum ama yaratıcı değilim pek resim konusunda neyse ben koyayım resmi siz bakın ......

Hiç bir yardım veya alıntı yapılmamıştır......

Saygı ve Sevgilerimle.....

Tatile Gidiyorum 1-2 Ay dönmeyecem
frt_16 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 02-09-2007, 10:47 PM   #2 (permalink)
yusuf06
Senior Member

yusuf06'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2007
teşekkürler kardeşim çok güzel olmuş inşaallah daha güzellerini yaparsın....
yusuf06 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-09-2007, 11:00 PM   #3 (permalink)
ByKuzguN
Co Administrators

ByKuzguN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005
Fena değil ama bence şu an ki indeks gayet güzel...
ByKuzguN şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-09-2007, 11:35 PM   #4 (permalink)
AKINDAYIM
Senior Member

AKINDAYIM'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007
bu sefer fena olmamış...eline sağlık...
AKINDAYIM Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık