|
||
|
|
#26 (permalink) | |
|
Member
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
|
İlgi: Önerim geldi
Alıntı:
yöneticinin teki böyle bir açıklama yaptım diye - rep vermiş ![]() ![]() ![]() yahu sizin gibi düşünmuyorum diye -repmi verilir yakıştıramadım vallahi ![]() ben sizin düşünceleriniz esaygı duyuyorsam sizde üyelerinkine saygı duyun bir eksi rep daha rica edeyim ![]() |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#27 (permalink) | |
|
Member
|
Alıntı:
yahu açık söyliyeyim ben yazdığım bir mesajın altına "teşekkür ederim" yazılması yerine teşekkür butonunu tercih ederim ayrıyette yorum varsa yorum yazarım ama amaç başka sanırım maksat forum şişsin diyemi düşünüyo acaba ??? ![]() ne siz sorun ne ben söyliyeyim ![]() yani uyuyoruz mışıl mışılo kandırılıyoruz bence (affola) Son Düzenleme Farkli tarafından 16-01-2008 07:29 AM de yapıldı.. |
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Administrator
![]() Giriş Tarihi: Jan 2005
|
Ne alakası var Sn.Farklı?? Bu forumda yöneticilere konulara kuru kuru teşekkür yazmayın diye kırk kere uyarı yapılıyor. Forumu şişirmek istesem açarım otomatik mesajı günde 500.000 mesaj yazılır...
Ayrıca teşekkür butonu forum versiyon yükseltmelerinde sorun çıkartır ve kaldırıp tekrar yüklemek gerekir. Biz diğer bazı forumlar gibi eski versiyonları senelerce kullanmayız. Veririz bedelini son versiyonunu yükleriz.Bu güvenlik açısındanda önemlidir. Buda kişilerin aldığı teşekkür sayılarının sıfırlanmasına sebep olur. Sonrasındada şikayetler başlar tabiki... Bilginiz olmayan bir konuda yorum yaptınız ... Ama işin aslı yukarıda açıkladığım gibi hiç düşündüğünüz gibi değil. Son Düzenleme Administrator tarafından 16-01-2008 08:33 AM de yapıldı.. |
|
|
|
|
#29 (permalink) | |
|
Member
|
Alıntı:
vBullettini bi tek siz bilirsiniz biz cahiliz demi ilim ilim bilmektir ilim kendini bilmektir sen kendini bilmessen bu nice okumaktır ;) +++++++++++++++++++++ve YOL ODURKİ DOĞRU VARA GÖZ ODUR Kİ HAKKI GÖREER ODURKİ ALÇAKTA DURA YÜCEDEN BAKAN GÖZ DEĞİL siz pek bilgili imişsiniz teşekkürler forum sizin değil sadece tüm üyelerindir Son Düzenleme Farkli tarafından 16-01-2008 06:46 PM de yapıldı.. |
|
|
|
|
|
#30 (permalink) | |
|
Site Admin
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: San Francisco
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#31 (permalink) | |
|
morali bozuk admin
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
|
Alıntı:
Sözlerinin nereye gittiğini bilerek konuş... ![]() |
|
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
Administrator
![]() Giriş Tarihi: Jan 2005
|
Konu çok uzamaz arkadaşlar merak etmeyin. Zaman ayırıp yaptığım bir açıklama yanlış anlayarak alakasız cevap veriliyorsa hele, hiç vaktim yok. Doğru forum üyelerin ama bende başçavuşun ..... değilim burda heralde...
Son Düzenleme Administrator tarafından 17-01-2008 05:06 PM de yapıldı.. |
|
|
|
|
#37 (permalink) | |
|
Co Administrators
![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
|
Alıntı:
Limiti aşmadıgı sürece sorun yok ama söylenen lafın nereye gittiginide düşünmek lazım. Sonrasını verilecek yeni cevaplar belirleyecek. |
|
|
|