Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL FORUM DUYURULARI > Önerileriniz - Şikayetleriniz

Kapalı Başlık

LinkBack Konu araçları
Eski 12-01-2008, 09:08 PM   #26 (permalink)
Farkli
Member

Giriş Tarihi: Dec 2007
İlgi: Önerim geldi

Alıntı:
Orjinal Gönderi : Farkli Mesajı Görüntüle

rep dediğiniz nedirki ufak bir teşekkür butonu saçma görülüyor ama rep normal nasıl iştir anlamıyorum sizleri :S

yöneticinin teki böyle bir açıklama yaptım diye - rep vermiş

yahu sizin gibi düşünmuyorum diye -repmi verilir yakıştıramadım vallahi

ben sizin düşünceleriniz esaygı duyuyorsam sizde üyelerinkine saygı duyun

bir eksi rep daha rica edeyim

Farkli Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Faydalı Linkler
Eski 16-01-2008, 07:28 AM   #27 (permalink)
Farkli
Member

Alıntı:
Orjinal Gönderi : yahya Mesajı Görüntüle
hocam teşekkürü yorum olarak da yazabiliyorsun ama rep vermek konunun iyi olduğu için verilen bir puanlama usulü dür yazdığın yorum güzel ise onada rep alıyorsun kim ne kadar forum için faydalı oluyor böylece anlaşılıyor

yahu açık söyliyeyim ben yazdığım bir mesajın altına "teşekkür ederim" yazılması yerine teşekkür butonunu tercih ederim ayrıyette yorum varsa yorum yazarım ama amaç başka sanırım maksat forum şişsin diyemi düşünüyo acaba ???

ne siz sorun ne ben söyliyeyim

yani uyuyoruz mışıl mışılo kandırılıyoruz bence (affola)

Son Düzenleme Farkli tarafından 16-01-2008 07:29 AM de yapıldı..
Farkli Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Eski 16-01-2008, 08:31 AM   #28 (permalink)
Administrator
Administrator

Giriş Tarihi: Jan 2005

Ne alakası var Sn.Farklı?? Bu forumda yöneticilere konulara kuru kuru teşekkür yazmayın diye kırk kere uyarı yapılıyor. Forumu şişirmek istesem açarım otomatik mesajı günde 500.000 mesaj yazılır...

Ayrıca teşekkür butonu forum versiyon yükseltmelerinde sorun çıkartır ve kaldırıp tekrar yüklemek gerekir. Biz diğer bazı forumlar gibi eski versiyonları senelerce kullanmayız. Veririz bedelini son versiyonunu yükleriz.Bu güvenlik açısındanda önemlidir. Buda kişilerin aldığı teşekkür sayılarının sıfırlanmasına sebep olur. Sonrasındada şikayetler başlar tabiki...

Bilginiz olmayan bir konuda yorum yaptınız ... Ama işin aslı yukarıda açıkladığım gibi hiç düşündüğünüz gibi değil.

Son Düzenleme Administrator tarafından 16-01-2008 08:33 AM de yapıldı..
Administrator Çevrimdışı  
Eski 16-01-2008, 06:42 PM   #29 (permalink)
Farkli
Member

Alıntı:
Orjinal Gönderi : Administrator Mesajı Görüntüle
Ne alakası var Sn.Farklı?? Bu forumda yöneticilere konulara kuru kuru teşekkür yazmayın diye kırk kere uyarı yapılıyor. Forumu şişirmek istesem açarım otomatik mesajı günde 500.000 mesaj yazılır...

Ayrıca teşekkür butonu forum versiyon yükseltmelerinde sorun çıkartır ve kaldırıp tekrar yüklemek gerekir. Biz diğer bazı forumlar gibi eski versiyonları senelerce kullanmayız. Veririz bedelini son versiyonunu yükleriz.Bu güvenlik açısındanda önemlidir. Buda kişilerin aldığı teşekkür sayılarının sıfırlanmasına sebep olur. Sonrasındada şikayetler başlar tabiki...

Bilginiz olmayan bir konuda yorum yaptınız ... Ama işin aslı yukarıda açıkladığım gibi hiç düşündüğünüz gibi değil.
bunada karışıyorsunuz he isteyen istediğini yazar yani şumu herkes bizim dediğimizi yapsın

vBullettini bi tek siz bilirsiniz biz cahiliz demi

ilim ilim bilmektir ilim kendini bilmektir sen kendini bilmessen bu nice okumaktır ;)

+++++++++++++++++++++ve
YOL ODURKİ DOĞRU VARA
GÖZ ODUR Kİ HAKKI GÖRE
ER ODURKİ ALÇAKTA DURA
YÜCEDEN BAKAN GÖZ DEĞİL

siz pek bilgili imişsiniz teşekkürler

forum sizin değil sadece tüm üyelerindir

Son Düzenleme Farkli tarafından 16-01-2008 06:46 PM de yapıldı..
Farkli Çevrimdışı  
Eski 16-01-2008, 08:31 PM   #30 (permalink)
•ђд¥дŁ£T گђ
Site Admin

•ђд¥дŁ£T گђ'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: San Francisco

Alıntı:
bunada karışıyorsunuz he isteyen istediğini yazar yani şumu herkes bizim dediğimizi yapsın

ilim ilim bilmektir ilim kendini bilmektir sen kendini bilmessen bu nice okumaktır ;)

+++++++++++++++++++++ve
YOL ODURKİ DOĞRU VARA
GÖZ ODUR Kİ HAKKI GÖRE
ER ODURKİ ALÇAKTA DURA
YÜCEDEN BAKAN GÖZ DEĞİL

yukardaki yazıdan bunları çıkarttınız ya tebrik ederim sizi !!!
•ђд¥дŁ£T گђ Çevrimdışı  
Eski 16-01-2008, 09:39 PM   #31 (permalink)
ByKuzguN
morali bozuk admin

ByKuzguN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005

Alıntı:

+++++++++++++++++++++ve
YOL ODURKİ DOĞRU VARA

GÖZ ODUR Kİ HAKKI GÖRE
ER ODURKİ ALÇAKTA DURA
YÜCEDEN BAKAN GÖZ DEĞİL

Birader nickine uygun bir şekilde admine kafa tutup farklılık yaratmaya çalışıyorsan fazla barınamazsın.

Sözlerinin nereye gittiğini bilerek konuş...
ByKuzguN Çevrimdışı  
Eski 17-01-2008, 04:04 PM   #32 (permalink)
cankIz
Senior Member

cankIz'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
Mekan: Can'ın yanıbaşı
Cool İlgi: Önerim geldi

Bu konu rayting rekorları kırar. Cevaplardan belli
cankIz Çevrimdışı  
Eski 17-01-2008, 04:09 PM   #33 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
Mekan: ne önemi var bu dünyada misafiriz

Alıntı:
Orjinal Gönderi : cankIz Mesajı Görüntüle
Bu konu rayting rekorları kırar. Cevaplardan belli
ayhan53 Çevrimdışı  
Eski 17-01-2008, 04:30 PM   #34 (permalink)
yahya
Senior Member

yahya'ın Avatarı

hararetli bir tartışma var siyaset meydanı gibi olmuş burası ama yorumu kuzgun hocam yapmış adı gibi farklımı olmaya çalışıyor acaba merak ettim
yahya Çevrimdışı  
Eski 17-01-2008, 05:04 PM   #35 (permalink)
Administrator
Administrator

Giriş Tarihi: Jan 2005

Konu çok uzamaz arkadaşlar merak etmeyin. Zaman ayırıp yaptığım bir açıklama yanlış anlayarak alakasız cevap veriliyorsa hele, hiç vaktim yok. Doğru forum üyelerin ama bende başçavuşun ..... değilim burda heralde...

Son Düzenleme Administrator tarafından 17-01-2008 05:06 PM de yapıldı..
Administrator Çevrimdışı  
Eski 17-01-2008, 05:09 PM   #36 (permalink)
yahya
Senior Member

yahya'ın Avatarı

yok be adminim olurmu öyle şey. elbetteki değişik düşünceye sahip arkadaşlar olacaktır saygı seviyesini aşmadan yapılan eleştiriler kabul görür diye düşünüyorum.
yahya Çevrimdışı  
Eski 17-01-2008, 07:36 PM   #37 (permalink)
kızıltılkı
Co Administrators

kızıltılkı'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2005

Alıntı:
Orjinal Gönderi : yahya Mesajı Görüntüle
yok be adminim olurmu öyle şey. elbetteki değişik düşünceye sahip arkadaşlar olacaktır saygı seviyesini aşmadan yapılan eleştiriler kabul görür diye düşünüyorum.
Zaten üslup ve tarz olarak üst sıraları zorluyor.
Limiti aşmadıgı sürece sorun yok ama söylenen lafın nereye gittiginide düşünmek lazım.
Sonrasını verilecek yeni cevaplar belirleyecek.
kızıltılkı Çevrimdışı  
Eski 17-01-2008, 07:40 PM   #38 (permalink)
detan
Senior Member

detan'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007

Alıntı:

yöneticinin teki böyle bir açıklama yaptım diye - rep vermiş

yahu sizin gibi düşünmuyorum diye -repmi verilir yakıştıramadım vallahi

ben sizin düşünceleriniz esaygı duyuyorsam sizde üyelerinkine saygı duyun

bir eksi rep daha rica edeyim

Verdim gitti.