Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL FORUM DUYURULARI > Önerileriniz - Şikayetleriniz

Kapalı Başlık

LinkBack Konu araçları
Eski 29-12-2007, 03:48 PM   #1 (permalink)
Farkli
Member

Giriş Tarihi: Dec 2007
Lightbulb Önerim geldi

niye teşekkür butonumuz olmasın, bence olmalı kesinlikle

her forumda var burada niye olmasın dimi ama

Saygılarımla
Farkli Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Faydalı Linkler
Eski 29-12-2007, 03:50 PM   #2 (permalink)
kaya22
Technical Admin

kaya22'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
İlgi: önerim geldi

öneriniz dikkate alınacaktır teşekkürler.
kaya22 şuan çevrimiçi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Eski 29-12-2007, 08:38 PM   #3 (permalink)
Administrator
Administrator

Giriş Tarihi: Jan 2005

Teşekkür butonu yerine 2 saniyenizi ayırıp teşekkür ve yorumunuzu yazmanız konuyu veren arkadaşımızıda memnun edecektir.

Önerinize teşekkür ederiz...
Administrator Çevrimdışı  
Eski 30-12-2007, 07:10 AM   #4 (permalink)
Farkli
Member

Giriş Tarihi: Dec 2007

Alıntı:
Orjinal Gönderi : Administrator Mesajı Görüntüle
Teşekkür butonu yerine 2 saniyenizi ayırıp teşekkür ve yorumunuzu yazmanız konuyu veren arkadaşımızıda memnun edecektir.

Önerinize teşekkür ederiz...
ben bu konuda size kesinlikle katılmıyorum + teşekkür butonu haknda

Teşekkür Programı

Çok güzel bir programı daha sizlerle paylaşmak istedim.

Programın adını başlıkta yazmadım ki daha çekici olsun
İşte Programı tanıtıyorum:

NE İŞE YARAR PEKİ?

1.Çok kullanıldığında paylaşım yapan üyenin paylaşımlara
devam etmesini sağlar.
2.Sizi; teşekkürler, sağol, güzelmiş gibi boş mesajlardan kurtarır.
3.Emeğe saygının en güzel örneğidir.
4.Forumda görev almak isteyen paylaşımcı üyelerin kimliğinin
ortaya çıkmasını daha iyi sağlar ki en önemli özelliğidir ve
forumda görev alınca bu sizde daha çok, daha iyi ve daha
kaliteli paylaşım demektir.
5.Konudan memnun olduğunuzu kısaca belirtir.
6.Paylaşım yapana kendini iyi hissettirir bir çıkar bir kazanç sağlamaz.

Not 1 : Aslında bahsettiğimiz şey hiçte bilinmeyen bir şey değil
çok bilinen ve az kullanılan birşey.

Not 2 : Bunu konuyu ben teşekkür almak için değil anlayışınız
için açtım çünkü paylaşım yapıp teşekküre ve forum içerisinde
yer edinmeye ihtiyacı olan o kadar çok üye var ki

yahu konun altına sade3ce Teşekkür ederim yazmak saçma geliyor bana eğer yorum yaparsak daa iyi olur eee yani her konuyada yorum yapamayız dimi ama

Saygılarımla byy
Farkli Çevrimdışı  
Eski 30-12-2007, 10:36 AM   #5 (permalink)
•ђд¥дŁ£T گђ
Site Admin

•ђд¥дŁ£T گђ'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: San Francisco

Alıntı:
Orjinal Gönderi : Farkli Mesajı Görüntüle

ben bu konuda size kesinlikle katılmıyorum + teşekkür butonu haknda

Teşekkür Programı

Çok güzel bir programı daha sizlerle paylaşmak istedim.

Programın adını başlıkta yazmadım ki daha çekici olsun
İşte Programı tanıtıyorum:

NE İŞE YARAR PEKİ?

1.Çok kullanıldığında paylaşım yapan üyenin paylaşımlara
devam etmesini sağlar.
2.Sizi; teşekkürler, sağol, güzelmiş gibi boş mesajlardan kurtarır.
3.Emeğe saygının en güzel örneğidir.
4.Forumda görev almak isteyen paylaşımcı üyelerin kimliğinin
ortaya çıkmasını daha iyi sağlar ki en önemli özelliğidir ve
forumda görev alınca bu sizde daha çok, daha iyi ve daha
kaliteli paylaşım demektir.
5.Konudan memnun olduğunuzu kısaca belirtir.
6.Paylaşım yapana kendini iyi hissettirir bir çıkar bir kazanç sağlamaz.

Not 1 : Aslında bahsettiğimiz şey hiçte bilinmeyen bir şey değil
çok bilinen ve az kullanılan birşey.

Not 2 : Bunu konuyu ben teşekkür almak için değil anlayışınız
için açtım çünkü paylaşım yapıp teşekküre ve forum içerisinde
yer edinmeye ihtiyacı olan o kadar çok üye var ki

yahu konun altına sade3ce Teşekkür ederim yazmak saçma geliyor bana eğer yorum yaparsak daa iyi olur eee yani her konuyada yorum yapamayız dimi ama

Saygılarımla byy

açıklamanız için teşekkürler ama biz zaten daha önceki sürümlerde forudma bu uygulamayı kullanmıştık

sevgiler
•ђд¥дŁ£T گђ Çevrimdışı  
Eski 30-12-2007, 11:12 AM   #6 (permalink)
Administrator
Administrator

Giriş Tarihi: Jan 2005
İlgi: Önerim geldi

Bu uygulamayı kullandık ve insanların konuyu okumadan direkt teşekkür butonuna tıklayarak çıktığını gördük.
Administrator Çevrimdışı  
Eski 30-12-2007, 12:34 PM   #7 (permalink)
uyebel
Senior Member

Giriş Tarihi: Oct 2007

bir sorum olacak forum yönetimine.rep seviyesinin altındaki koyu yeşil yeşil ve kahverengi karelerin anlamı nedir.replenebilir repleyebilir repin dolu repin boş gibi bir şeymi acaba?
uyebel Çevrimdışı  
Eski 30-12-2007, 12:49 PM   #8 (permalink)
KADIKÖY
Senior Member

KADIKÖY'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: İSTANBUL/Ş.SARAÇOĞLU STD.BİRGÜN HERKES FB.Lİ OLMASIN OMUTLULUK BİZDE KALSIN

Teşekkür ederim butonuna bence gerek yok....Aslolan fikir paylaşımıdır yazarak çizerek ve görüş bildirmektir....Kuru teşekkü ederim butonu çok suni kalıyor.
KADIKÖY Çevrimdışı  
Eski 30-12-2007, 02:20 PM   #9 (permalink)
cankIz
Senior Member

cankIz'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
Mekan: Can'ın yanıbaşı

Ben de fikrimi yazmak zorundayım. Çünkü, robot kelimelerden hiç hoşlanmıyorum. Galiba bu buton aynı kelimelerle teşekkür edilmesine yarayacak. Bunu lütfen yapmayın. Zaten herkes burada işini bir makinayla yapıyor (pc) Bu tür eklentiler iyice robotlaştırır insanları. Bırakın herkesin kendine özel kelimeleri yer alsın forumda. Kendine özel teşekkürleri, yorumları... Yoksa hiç ama hiç anlamı yok...
cankIz Çevrimdışı  
Eski 30-12-2007, 02:24 PM   #10 (permalink)
KADIKÖY
Senior Member

KADIKÖY'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: İSTANBUL/Ş.SARAÇOĞLU STD.BİRGÜN HERKES FB.Lİ OLMASIN OMUTLULUK BİZDE KALSIN

Alıntı:
Orjinal Gönderi : cankIz Mesajı Görüntüle
Çünkü, robot kelimelerden hiç hoşlanmıyorum. .................................................. .......................... Bu tür eklentiler iyice robotlaştırır insanları. Bırakın herkesin kendine özel kelimeleri yer alsın forumda. Kendine özel teşekkürleri, yorumları... Yoksa hiç ama hiç anlamı yok...
İşte yukarıda söylemek istediklerimin daha moderni ve cancanlısı...Ağzınasağlık cankız
KADIKÖY Çevrimdışı  
Eski 30-12-2007, 03:34 PM   #11 (permalink)
ByKuzguN
Co Administrators

ByKuzguN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005

Böyle bir uygulamaya herzaman karşı oldum yinede karşıyım, 2 dakkanızı ayırın mesaj yazın...
ByKuzguN şuan çevrimiçi  
Eski 30-12-2007, 05:43 PM   #12 (permalink)
kemalseymen
Super Moderator

kemalseymen'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: Zonguldak

Kimse kusura bakmasın bazı açıklamalar yazacağım.Bu forumda ve her forumda paylaşıma katılan insanlar,arkadaşlarımız,kardeşlerimiz inanın ben öyle düşünüyorum insanlara birşeyler verebilmek ve faydalı olabilmek için çaba sarfediyor.Bu çabaların ,emeğin karşılığı olarak bırakın teşekkür etmeyi açmış olduğu konunun
kaç kişi tarafından okunduğu,
eklediği eklentiyi kaç kişinin indirdiği,
gibi kriterler gerçekten paylaşım yapan insana fazla bile geliyor..Ama bu konulara teşekkür edilmesi ve hatta yorum yapılması paylaşımı yapana ödül gibi gelir.Gönül isterki açılan konuya teşekkürle beraber olumlu yada kırıcı olmamak şartıyla olumsuz yorum yapılması en güzelidir.Diğer konuda yazdığım gibi bir tek teşekkür yazmakta yeterlidir.Ama bu teşekkürü mesaj sayısı ile ilişkilendirmeyin lütfen.Bu gibi durumlar anlaşıldığı zaman(kesinlikle olmaz demiyorum mesaj sayısı için yapanlarda var)ilgili arkadaş uygun bir dille uyarılsın ve diğer üyeler ve yetkili arkadaşların şevki kırılmasın.Böylece birlik ve beraberliğimiz ve bilgi alışverişimiz pekişsin olmazmı?

saygı ve sevgilerimle.......
kemalseymen Çevrimdışı  
Eski 30-12-2007, 05:57 PM   #13 (permalink)
bal650
Super Moderator

bal650'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2005

mesajlara Cevap yazmalı.
bal650 Çevrimdışı