|
||
|
|
#4 (permalink) | |
|
Member
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
|
İlgi: önerim geldi
Alıntı:
Teşekkür Programı Çok güzel bir programı daha sizlerle paylaşmak istedim. Programın adını başlıkta yazmadım ki daha çekici olsun İşte Programı tanıtıyorum: NE İŞE YARAR PEKİ? 1.Çok kullanıldığında paylaşım yapan üyenin paylaşımlara devam etmesini sağlar. 2.Sizi; teşekkürler, sağol, güzelmiş gibi boş mesajlardan kurtarır. 3.Emeğe saygının en güzel örneğidir. 4.Forumda görev almak isteyen paylaşımcı üyelerin kimliğinin ortaya çıkmasını daha iyi sağlar ki en önemli özelliğidir ve forumda görev alınca bu sizde daha çok, daha iyi ve daha kaliteli paylaşım demektir. 5.Konudan memnun olduğunuzu kısaca belirtir. 6.Paylaşım yapana kendini iyi hissettirir bir çıkar bir kazanç sağlamaz. Not 1 : Aslında bahsettiğimiz şey hiçte bilinmeyen bir şey değil çok bilinen ve az kullanılan birşey. Not 2 : Bunu konuyu ben teşekkür almak için değil anlayışınız için açtım çünkü paylaşım yapıp teşekküre ve forum içerisinde yer edinmeye ihtiyacı olan o kadar çok üye var ki yahu konun altına sade3ce Teşekkür ederim yazmak saçma geliyor bana eğer yorum yaparsak daa iyi olur eee yani her konuyada yorum yapamayız dimi ama Saygılarımla byy |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Site Admin
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: San Francisco
|
İlgi: önerim geldi
Alıntı:
açıklamanız için teşekkürler ama biz zaten daha önceki sürümlerde forudma bu uygulamayı kullanmıştık sevgiler |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: İSTANBUL/Ş.SARAÇOĞLU STD.BİRGÜN HERKES FB.Lİ OLMASIN OMUTLULUK BİZDE KALSIN
|
İlgi: Önerim geldi
Teşekkür ederim butonuna bence gerek yok....Aslolan fikir paylaşımıdır yazarak çizerek ve görüş bildirmektir....Kuru teşekkü ederim butonu çok suni kalıyor.
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2007
Mekan: Can'ın yanıbaşı
|
Ben de fikrimi yazmak zorundayım. Çünkü, robot kelimelerden hiç hoşlanmıyorum. Galiba bu buton aynı kelimelerle teşekkür edilmesine yarayacak. Bunu lütfen yapmayın. Zaten herkes burada işini bir makinayla yapıyor (pc)
Bu tür eklentiler iyice robotlaştırır insanları. Bırakın herkesin kendine özel kelimeleri yer alsın forumda. Kendine özel teşekkürleri, yorumları... Yoksa hiç ama hiç anlamı yok... |
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: İSTANBUL/Ş.SARAÇOĞLU STD.BİRGÜN HERKES FB.Lİ OLMASIN OMUTLULUK BİZDE KALSIN
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: Zonguldak
|
Kimse kusura bakmasın bazı açıklamalar yazacağım.Bu forumda ve her forumda paylaşıma katılan insanlar,arkadaşlarımız,kardeşlerimiz inanın ben öyle düşünüyorum insanlara birşeyler verebilmek ve faydalı olabilmek için çaba sarfediyor.Bu çabaların ,emeğin karşılığı olarak bırakın teşekkür etmeyi açmış olduğu konunun
kaç kişi tarafından okunduğu, eklediği eklentiyi kaç kişinin indirdiği, gibi kriterler gerçekten paylaşım yapan insana fazla bile geliyor..Ama bu konulara teşekkür edilmesi ve hatta yorum yapılması paylaşımı yapana ödül gibi gelir.Gönül isterki açılan konuya teşekkürle beraber olumlu yada kırıcı olmamak şartıyla olumsuz yorum yapılması en güzelidir.Diğer konuda yazdığım gibi bir tek teşekkür yazmakta yeterlidir.Ama bu teşekkürü mesaj sayısı ile ilişkilendirmeyin lütfen.Bu gibi durumlar anlaşıldığı zaman(kesinlikle olmaz demiyorum mesaj sayısı için yapanlarda var)ilgili arkadaş uygun bir dille uyarılsın ve diğer üyeler ve yetkili arkadaşların şevki kırılmasın.Böylece birlik ve beraberliğimiz ve bilgi alışverişimiz pekişsin olmazmı? saygı ve sevgilerimle....... |
|
|