Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL FORUM DUYURULARI > Önerileriniz - Şikayetleriniz

LinkBack Konu araçları
Eski 24-04-2008, 02:45 AM   #1 (permalink)
adnancetin
Junior Member

Giriş Tarihi: Nov 2007
ödev

ödev sayfaları kapatıldımı
adnancetin Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 24-04-2008, 09:19 AM   #2 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
Mekan: ne önemi var bu dünyada misafiriz
İlgi: ödev

bende sorayım
ayhan53 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-04-2008, 09:20 AM   #3 (permalink)
ByKuzguN
Co Administrators

ByKuzguN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005

Evet arkadaşlar google ile olan sorunlar nedeniyle tamamen kapatmak zorunda kaldık... Eğitim öğretim bölümü tamamen kapatılmıştır.
ByKuzguN şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-04-2008, 09:24 AM   #4 (permalink)
kaya22
Technical Admin

kaya22'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm

Alıntı:
Orjinal Gönderi : adnancetin Mesajı Görüntüle
ödev sayfaları kapatıldımı
sevgili adnancetin eelektrik bölümündeki emeklerini biliyoruz ve saygı ile karşılaşıyoruz eğerki bu konuya devam etmek istiyorsan tekrar sıfırdan elektrik bilgisi ile alakalı bir konu başlığı acalım istiyorsan.
kaya22 şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-04-2008, 10:25 AM   #5 (permalink)
Administrator
Administrator

Giriş Tarihi: Jan 2005

Özgün konular verilmesi gerekli. Başka sitelerden bilgi alıp vermenin hiçbir anlamı yk ne yazıkki...
Administrator Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-04-2008, 11:43 AM   #6 (permalink)
adnancetin
Junior Member

Alıntı:
Orjinal Gönderi : Administrator Mesajı Görüntüle
Özgün konular verilmesi gerekli. Başka sitelerden bilgi alıp vermenin hiçbir anlamı yk ne yazıkki...
ben başka sitelerden bilgi alıp vermiyorum
benim gibi mesleğine 38 yılını vermiş biri olarak hakaret kabul ediyorum sitenizden ayrılıyorum sizlere başarılar.
adnancetin Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-04-2008, 01:29 PM   #7 (permalink)
Administrator
Administrator

Giriş Tarihi: Jan 2005

38 yılınızı bu işe vermiş olmanıza karşın benim yazmış olduğum cevaba sizin vermiş olduğunuz cevap hiç uymadı.

Size söylenmiş olan birşey yok ortada ben sadece durumu izah ettim. Ayrıca ben bu forumda neredeyse 3 senedir kimseye hakaret etmedim ve etmemde. Siz nasıl anlamak istiyorsanız öyle olsun...
Administrator Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-04-2008, 10:11 PM   #8 (permalink)
adnancetin
Junior Member

Alıntı:
Orjinal Gönderi : Administrator Mesajı Görüntüle
38 yılınızı bu işe vermiş olmanıza karşın benim yazmış olduğum cevaba sizin vermiş olduğunuz cevap hiç uymadı.

Size söylenmiş olan birşey yok ortada ben sadece durumu izah ettim. Ayrıca ben bu forumda neredeyse 3 senedir kimseye hakaret etmedim ve etmemde. Siz nasıl anlamak istiyorsanız öyle olsun...
öyle yazacağına açıklama yapsan bizde ona göre hareket etsek olmazmıydı. sende öyle anlardın. hiç bir şekilde diğer sitelerden alıntı yapmadım yapmam da .1978 yıllında izmir çınarlı meslek lisesi elektrik bölümü mezunuyum . yazmış olduklarım oyıllarda tutulmuş notlardır ve halandaha geçerli bilgilerdir. beni okutan hocalarımdan allah bin kere razı olsun oyıllarda izmirdeki okulumuzun ne kadar önemli bilgilerle bizi mezun ettikleri 25 yıl boyunca yanıma gelen stajyerlerin öğrendikleri ile kıyaslıyamıyorum.bu bana öğretim seviyemizin düşüklüğünü gösteriyor. yapmak istediklerimi ya ben anlatamadım yada siz anlamadınız. istediğim konuları hem teknik hemde anlaşılır bir dille anlatmaktı.
adnancetin Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-04-2008, 10:43 PM   #9 (permalink)
kaya22
Technical Admin

kaya22'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm

Alıntı:
Orjinal Gönderi : adnancetin Mesajı Görüntüle
öyle yazacağına açıklama yapsan bizde ona göre hareket etsek olmazmıydı. sende öyle anlardın. hiç bir şekilde diğer sitelerden alıntı yapmadım yapmam da .1978 yıllında izmir çınarlı meslek lisesi elektrik bölümü mezunuyum . yazmış olduklarım oyıllarda tutulmuş notlardır ve halandaha geçerli bilgilerdir. beni okutan hocalarımdan allah bin kere razı olsun oyıllarda izmirdeki okulumuzun ne kadar önemli bilgilerle bizi mezun ettikleri 25 yıl boyunca yanıma gelen stajyerlerin öğrendikleri ile kıyaslıyamıyorum.bu bana öğretim seviyemizin düşüklüğünü gösteriyor. yapmak istediklerimi ya ben anlatamadım yada siz anlamadınız. istediğim konuları hem teknik hemde anlaşılır bir dille anlatmaktı.
sevgili adnancetin eğer devam etmek istiyorsan elektrik ve elektronik bölümü acalım sen elektrik bölümüyle bende elektronik bölümüyle elimizden geldiğince ilgileniriz.
kaya22 şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-04-2008, 12:33 AM   #10 (permalink)
MATİLDA
Member

MATİLDA'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
Mekan: SKANDAL:)

doğrusunu isterseniz ödev konuları bu sıralar en populer konular arasında kaldırmanız hiç iyi olmadı.birde dikkatimi forumda hiç yazan yok neredeyse bir sebebi mi var.?
MATİLDA Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-04-2008, 12:47 AM   #11 (permalink)
cankIz
Senior Member

cankIz'ın Avatarı

Mekan: Can'ın yanıbaşı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : MATİLDA Mesajı Görüntüle
doğrusunu isterseniz ödev konuları bu sıralar en populer konular arasında kaldırmanız hiç iyi olmadı.birde dikkatimi forumda hiç yazan yok neredeyse bir sebebi mi var.?
Bence isteyerek kaldırmadılar. Kaldırmak zorunda kaldılar
cankIz Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-04-2008, 01:06 AM   #12 (permalink)
ByKuzguN
Co Administrators

ByKuzguN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005

Alıntı:
Yukarıdaki yazılanlar okumadınız galiba, olsun ben yine açıklayayım, isteyerek kaldırmadık google ile olan sorunlar nedeniyle kaldırmak zorunda kaldık...

Ikinci konuya gelince insanları mesaj yazmaları konusunda zorlayamayız, diğer siteler gibi linkleri görmek için falanca mesaj yazın gibi kurallarımızda yok, istediğini alıp bir teşekürü bile çok gören insanlar karşısında zaten bişey yapamazsınız...
ByKuzguN şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-04-2008, 01:43 AM   #13 (permalink)
MATİLDA
Member

MATİLDA'ın Avatarı

Mekan: SKANDAL:)

Alıntı:
Orjinal Gönderi : cankIz Mesajı Görüntüle
Bence isteyerek kaldırmadılar. Kaldırmak zorunda kaldılar
Sizinde maşallahınız var yazılarınızı devamlı okuyorum tam bir yönetici gibi düşünceleriniz var sizi yönetimde görmek isteriz.

bu arada merak ettim google nasıl bir sorun çıkartıyor ders konusunda biraz acemiyimde anlayamadım tam açıklaması varmıdır.dikkat ettimde neredeyse sorun çıkarılan bir sürü konu var buda yazmayı engelliyor gibi.anladığım kadarı ile yaratıcı olmamızı istiyorlar.
MATİLDA Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-04-2008, 11:31 PM   #14 (permalink)
cankIz
Senior Member

cankIz'ın Avatarı

Mekan: Can'ın yanıbaşı

Alıntı:
Sizinde maşallahınız var yazılarınızı devamlı okuyorum tam bir yönetici gibi düşünceleriniz var sizi yönetimde görmek isteriz.

!!!