|
||
|
|
#3 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
Mekan: ne önemi var bu dünyada misafiriz
|
İlgi: Neden?
sayfa çok geniş duruyor ekranımda küçültmenin yolu nedir
aynı anda 40 mesaj görüntülemeye göre ayarlamıştım bunu nereden düzeltirirm bu haliyle diğer sitelere benzemiş |
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Administrator
![]() Giriş Tarihi: Jan 2005
|
Ayhan bazı eksiklikler var ve gördükleriniz burdan yazarsanız haftasonu düzelteceğim. Dün saat 19:00 dan gece 03:00 a kadar bununla uğraştım. Bu tam olarak teknik bir gereklilikti.
1- Eski dizayn vbbulletin güncellemesi sonrası uyumsuz hale geldi. 3.68 den 3.71 e çıktık. 2- Eski dizayn çok fazla bant kullanıyrdu ve servr a çok yük biniyordu. Bu yarı yarıya indirildi. Sanırım forumun geleceği açısından bazı ufak tefek değişikliklere katlanmamız gerekecek. |
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
|
Adminim hazır foruma el atmışken mesaj değiştirmeye bir süre sınırlaması koysanız iyi olur diyorum.
Mesajında ifade bozukluğu veya imla hatası olduğunu farkeden bir üyenin bu mesajı düzeltmesi için 5-10 dakika yeter. Fakat bu sürenin sınırsız olması kötü amaçlı kullanılıyor. Vatandaş bir mesaj yazıyor, örneğin dolar için bir tahminde bulunuyor. Aradan günler geçiyor tahmini yanlış çıktıysa mesajı değiştiriyor. Sonra ben bilmiştim diye meydana çıkıyor. Veya birisine hakaret ediyor; o mesajı birileri okuyor, saatler veya günler sonra ...... koyup iziini yok ediyor. Ben "adam gibi adamlar yazdığının arkasında durmalı" diyorum. Bu nedenle mesaj değiştirme için 5-10 dakika gibi makul bir süre konmalı. |
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
|
Bir gazete veya dergi yazarı, basımdan sonra yazdığını değiştirebilir mi?
Sonradan farkettiği bir yanlışı varsa okuyucudan özür dileyerek düzeltme yapar. Forumda da aynı mantığın geçerli olması lazım. |
|
|