|
||
|
|
#1 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
|
Forum yönetimine destek...
Alıntı:
Bu saldırının 2-3 haftadır düzenli olarak devam etmesi bunun planlı bir saldırı olduğunu gösteriyor. Ya sosyal içerik olarak birilerinin ayağına basıyoruz ya da hasta bir ruhu uyandırdık. Belki de çirkin bir ticari rekabet söz konusu. Biz bir aileyiz. Bu saldırıların sebebi ne olursa olsun forum üyeleri olarak her halükarda yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. |
|
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#4 (permalink) | |
|
Technical Admin
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
|
İlgi: Forum yönetimine destek...
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Dec 2005
Mekan: İZMİR
|
hep destek tam destek arkadaşlar bizlerden sizlere.birtek bu rep olayına ayhan arkadaş çok bozulacak gibi geliyor bana ama o sorunda sizler sayesinde düzelecektir.bu kadar insanın emeğine günay be.ama biz birlik olduktan sonra her iş hallolur.
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Administrator
![]() Giriş Tarihi: Jan 2005
|
Başta Detan olmak üzere yanımızda olan number 1 ailesindeki tüm arkadaşlara teşekkürler.
Bu saldırılar dediğiniz gibi planlı tabiki. İstikrarlı bir şekilde büyümenin bazılarına verdiği rahatsızlık. Teknik konuda elimizden geleni yapıyoruz ancak saldırı şekli ve tipine göre server hizmeti veren firma bile zorlanıyor. Birimizden biri bıkana kadar savaşmaya devam.... Rep konusunda problem olduğunda ilk aklıma Ayhan arkadaşımız geldi ve gerçekten üzüldüm. ama yapacak birşey yok. Ben kendi adıma bukadarını kurtardık diye seviniyorum.... |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
Mekan: ne önemi var bu dünyada misafiriz
|
bu işi yapanların nedense aramızdan birileri olduğunu düşünüyorum
ya eski adminlerden biri yada sizinle ticari bağlantıları olan özelliklede uydu konusunda forumu olan birileri olduğunu düşünüyorum yalnız en büyük zararı rep konusunda veren birisi olması ilgimi çekti acaba replerimizi kıskanan birilerimiydi ![]() ![]() yoksa eksi rep verdiğim birilerimiydi ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Senior Member
|
bu arada dikkatimi çekn bir aksaklık mesajı gönderdikten sonra eskiden direk gönderilen son mesaja giderdik şimdi sayfa başına gidiyoruz
|
|
|
|
|
|
#11 (permalink) | |
|
Administrator
![]() Giriş Tarihi: Jan 2005
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
![]() ![]() şaka bir yana bu rep işi canımı sıktı ama en azından forum sağlam kaldı geçmiş olsun inşallah bir daha böyle bir şey olmaz |
|
|
|
|