Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL FORUM DUYURULARI > Önerileriniz - Şikayetleriniz

LinkBack Konu araçları
Eski 17-06-2008, 12:28 AM   #1 (permalink)
detan
Senior Member

detan'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007
Forum yönetimine destek...

Alıntı:
Orjinal Gönderi : Administrator Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar bugün tekrar öğle saatlerinde forumumuz saldırıya uğradı. İstikrarlı şekilde büyümenin sonuçları bu tip saldırılar olabiliyor. Yaklaşık 3 haftadır düzenli saldırı alıyoruz.

Bunlardan en üzücüsü database yapılan saldırı sonucu bazı dosyaların bozulması ve tamir çalışmamız esnasında rep sistemin çökmesidir.

Forum komple yenilenmedikçe bu sistemin şu an çalışması mümkün değildir.

Tüm üyelerimizden sorumlunun biz olmamasına karşın özür dileriz.

Saygılarımızla,

Number 1 Forum Team

Bu saldırının 2-3 haftadır düzenli olarak devam etmesi bunun planlı bir saldırı olduğunu gösteriyor. Ya sosyal içerik olarak birilerinin ayağına basıyoruz ya da hasta bir ruhu uyandırdık. Belki de çirkin bir ticari rekabet söz konusu.

Biz bir aileyiz. Bu saldırıların sebebi ne olursa olsun forum üyeleri olarak her halükarda yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz.
detan şuan çevrimiçi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 17-06-2008, 12:34 AM   #2 (permalink)
kızıltılkı
Co Administrators

kızıltılkı'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2005
İlgi: Forum yönetimine destek...

teşekkürler kaptan
kızıltılkı Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-06-2008, 12:38 AM   #3 (permalink)
kemalseymen
Super Moderator

kemalseymen'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: Zonguldak

helal sana detan üstadım
kemalseymen şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-06-2008, 12:49 AM   #4 (permalink)
kaya22
Technical Admin

kaya22'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm

Alıntı:
Orjinal Gönderi : detan Mesajı Görüntüle
Bu saldırının 2-3 haftadır düzenli olarak devam etmesi bunun planlı bir saldırı olduğunu gösteriyor. Ya sosyal içerik olarak birilerinin ayağına basıyoruz ya da hasta bir ruhu uyandırdık. Belki de çirkin bir ticari rekabet söz konusu.

Biz bir aileyiz. Bu saldırıların sebebi ne olursa olsun forum üyeleri olarak her halükarda yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz.
teşekkürler kaptan sanada bu yakışır tüm arkadaşlara destekleri için teşekkürler.
kaya22 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-06-2008, 01:44 AM   #5 (permalink)
tatar35
Senior Member

tatar35'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2005
Mekan: İZMİR

hep destek tam destek arkadaşlar bizlerden sizlere.birtek bu rep olayına ayhan arkadaş çok bozulacak gibi geliyor bana ama o sorunda sizler sayesinde düzelecektir.bu kadar insanın emeğine günay be.ama biz birlik olduktan sonra her iş hallolur.
tatar35 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-06-2008, 09:06 AM   #6 (permalink)
Administrator
Administrator

Giriş Tarihi: Jan 2005

Başta Detan olmak üzere yanımızda olan number 1 ailesindeki tüm arkadaşlara teşekkürler.

Bu saldırılar dediğiniz gibi planlı tabiki. İstikrarlı bir şekilde büyümenin bazılarına verdiği rahatsızlık.

Teknik konuda elimizden geleni yapıyoruz ancak saldırı şekli ve tipine göre server hizmeti veren firma bile zorlanıyor.

Birimizden biri bıkana kadar savaşmaya devam....

Rep konusunda problem olduğunda ilk aklıma Ayhan arkadaşımız geldi ve gerçekten üzüldüm. ama yapacak birşey yok. Ben kendi adıma bukadarını kurtardık diye seviniyorum....
Administrator şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-06-2008, 09:27 AM   #7 (permalink)
Elnur622
Member

Elnur622'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2008

İyiki Varsınız !!! Arkadaşlar
Elnur622 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-06-2008, 09:29 AM   #8 (permalink)
•ђд¥дŁ£T گђ
Moderator

Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: San Francisco

desteğinizden dolayı herkese teşekkürler
•ђд¥дŁ£T گђ Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-06-2008, 09:38 AM   #9 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
Mekan: ne önemi var bu dünyada misafiriz

bu işi yapanların nedense aramızdan birileri olduğunu düşünüyorum
ya eski adminlerden biri yada sizinle ticari bağlantıları olan özelliklede uydu konusunda forumu olan birileri olduğunu düşünüyorum
yalnız en büyük zararı rep konusunda veren birisi olması ilgimi çekti
acaba replerimizi kıskanan birilerimiydi
yoksa eksi rep verdiğim birilerimiydi
ayhan53 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-06-2008, 09:40 AM   #10 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

bu arada dikkatimi çekn bir aksaklık mesajı gönderdikten sonra eskiden direk gönderilen son mesaja giderdik şimdi sayfa başına gidiyoruz
ayhan53 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-06-2008, 09:42 AM   #11 (permalink)
Administrator
Administrator

Alıntı:
Orjinal Gönderi : ayhan53 Mesajı Görüntüle
bu işi yapanların nedense aramızdan birileri olduğunu düşünüyorum
ya eski adminlerden biri yada sizinle ticari bağlantıları olan özelliklede uydu konusunda forumu olan birileri olduğunu düşünüyorum
yalnız en büyük zararı rep konusunda veren birisi olması ilgimi çekti
acaba replerimizi kıskanan birilerimiydi
yoksa eksi rep verdiğim birilerimiydi
Ayhancım senin repleri kıskanmayan mı var? Senin repler yüzünden yaptılar diyorsan saldırı Afrikadan bile gelmiş olabilir. Senin Rep ünün oralara kadar ulaşmıştı...
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-06-2008, 10:03 AM   #12 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : Administrator Mesajı Görüntüle
Ayhancım senin repleri kıskanmayan mı var? Senin repler yüzünden yaptılar diyorsan saldırı Afrikadan bile gelmiş olabilir. Senin Rep ünün oralara kadar ulaşmıştı...
ben eskimolardanda şüpheleniyorum
şaka bir yana bu rep işi canımı sıktı ama en azından forum sağlam kaldı
geçmiş olsun inşallah bir daha böyle bir şey olmaz
ayhan53 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-06-2008, 10:06 AM   #13 (permalink)
Administrator
Administrator

Bende çok üzüldüm. İyi bir motivasyon aracıydı üyelerimiz için ama napalım. Dediğinizi gibi daha birşey gitmesinden ben buna razıyım.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!