|
||
|
|
#31 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2005
|
Kendimden bir örnek vermek istiyorum müsade ederseniz. Foruma girer girmez ilk yaptığım iş haliyle kuralları okumak oldu. Despotluğun olmaması beni bir hayli çekti. Ardından üye arkadaşlara bir baktım, polemik yapan yok, şimdilik herkes saygılı ve sevgi dolu. Yöneticilere bir baktım ( yağ falan değil,işim olmaz yağla), kendilerini Nefertiti gibi gören tiplerden değiller. Paylaşım desen, inanır mısınız ilk defa tam anlamıyla bir foruma elimdeki dosyaları ve birikimleri ekledim. Yani içimdeki paylaşımcılığı uyandırdınız, bundan sonra da devam ettirmek istiyorum. Ufak tefek eksikliklerin aşılacağı kanısındayım ve de işinizde tekrar kolaylıklar diliyorum.
|
|
|
#35 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
|
Benim şu yaşıma kadar öğrendiğim birşey var hayattan; 'Bir insanı elinizde tutmak istiyorsanız onu serbest bırakın' bilmiyorum ne kadar katılırsınız ama şimdiye kadar hayatımda hep bunu gördüm. Admin çok doğru karar vermiş.Buradan zevk alan buraya birşeyler katmak isteyen zaten burada kalacaktır.Ama onu serbest bırakın,bırakın ki sizin gerçek değerinizi anlayabilmek için ona kıyaslama fırsayı doğmuş olsun.
saygı ve sevgiler.. |
|
|
|
|
|
#37 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: İSTANBUL...Yada heran bir vatan köşesinde..ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
|
Sayın hocam Öncelikle Bu Aydın ve çağdaş fikirler ve sözleriniz için çok teşekkür ederim.
Bizim uydu formunda üye iken formunuzla birleştik.Şunu belirtmek isterimki bundan çok memnun olduk birlik ve beraberlik güç demektir. Fakat bu birleşme sonunda ne zaman formumuza girmeye çalışsak karşımıza İLK SOHBET adında bir forum çıkıyor buraya yönlenemiyoruz.Bu ne demektir.Sorum fazla,eksik yada yanlış olabilir bunun için özür dilerim.İlginize şimdiden çok teşekkürler.
|
|
|
|
#38 (permalink) |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2005
Mekan: Samsun
|
Sevgili TOROMAN,
Bilgisayarınızdaki eski forumla ilgili tüm çerezleri silip yeniden bu http://www.number1forum.com/ adresi girin, olacaktır. Selamlar. |
|
|
|
|
|
#39 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: İSTANBUL...Yada heran bir vatan köşesinde..ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
|
Alıntı: