|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
![]() Giriş Tarihi: Jan 2005
|
Forumumuzda hangi yetkide olursa olsun (normal üyede olabilirler),başka forumlarda görevi veya üyeliği olan arkadaşlar, diğer forumlardada dilediğince bulunabilir ve istedikleri kadar mesaj yazabilirler.
Bu kişiler forumun mahkumları değiller. Sanal ortam bir özgürlük ve bu özgür bilgiyi, eğlenceyi istedikleri yerde yaşama hakkı olan insanlar. Ben gerçek hayatta zaten varolan yüzlerce kuraldan sonra burdada(sanal bir ortamda) size kural koyacak değilim. Katkınız oluyorsa ne mutlu hepimize... Forum daha büyür ve hepimiz daha çok ***if alırız... Gerekirse bu forumu kapatıcam ama kimseye başka yerde görevli veya üye olamazsın demicem... Tüm Arkadaşlarımıza Duyrulur... Sevgiler Saygılar |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#3 (permalink) |
|
Junior Member
Giriş Tarihi: Jun 2005
|
Şahsen çok üzüldüm. Bazı arkadaşlarımın böyle düşünmeleri ve gitmeleri bizleri üzdü.
Bizler burada en iyiyi hiç bir şey gözetmeden yapmaya çalışıyoruz. Bu forumun en büyük oluşumlarından biriside en iyiyi yapma. Bunun için bir çok gönüllü ve destekçilerle yola çıktık. Elimizden gelenin en iyisini sunmaya çalışıyoruz. Böyle düşünenlerin en kısa zamanda ortada olan hatayı görüp geri dönmelerini bekliyoruz. Sevgilerimle. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Jan 1970
|
yoğurda şeker katıp yesek daha lezzetli olur,herkes o yoğurdu yemek ister.tek başına aynı yoğurdu yemek tatsız gelebilir,paylaşarak yenirse lezzeti artar,daha da tatlı gelir nasıl yediğinizi bile anlamazsınız o kadar yoğurdu.işte böyle.saygılar
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Junior Member
|
ustadlarım belki konumuz dışı olabilir ama benim aşağıdaki yazı çok hoşuma gidiyor. emeğe sonsuz saygı.
Küçük bir kuş kışı geçirmek üzere güneye gidiyordu. Hava çok soğuktu ve kuş donarak yere düştü. Yerde öylece yatarken bir inek geldi ve üzerine bir parça dışkı bıraktı. Donmak üzere olan kuş dışkının sıcaklığıyla ısındı. çok mutlu oldu, neşe içinde şarkı söylemeye başladı. Ordan geçmekte olan bir kedi kuşun sesini duydu. Onun nerde olduğunu keşfetmekte geçikmedi. Kuşu dışkıdan sıyırdı ve yedi! çıkarılacak Ders: 1. üzerinize mok atan herkes düşmanınız değildir! 2. Sizi moktan kurtaran herkes dostunuz değildir! 3. Mokun içine düştüyseniz çenenizi kapalı tutun! |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
|
Adminim bu görüşlerinden dolayı sizi tebrik ediyorum....
Böyle katı kurallarla ilerlenmesi mümkün değil zaten... çok doğru bir düşüncedesiniz... Bu forumu kısa sürede Türkiyenin en geniş içerikli ve tek forumu haline getirmek için elimizden geleni yapıyoruz ve yapacağızda... Benimde bu forumda katkım oluyorsa ne mutlu bana... iyi günler,Saygılarımla.... |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
Member
|
Alıntı:
çok güzel bu güne karadar forumlarda alınmış en güzel karar bu olmalı bence saygılar. |
|
|
|