|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Jan 1970
|
Foruma Resim Ekleme
ılk önce foruma resim eklemek için http://www.imageshack.us/ safasını tıklayın..
![]() açılan pencereden göz at butonuna tıklayıp bilgisayarınızda kayıtlı olan resimi bulun ve aç butonuna basın ![]() daha sonra host it! butonuna basıp resimi upload etmesini bekleyin.Resim upload edildikten sonra karşınıza aşağıdaki gibi sayfa çıkacaktır ![]() şimdi işin önemli kımsıma gelelim buradaki sayfadan Direct link to image seceneğinin sol tarafındaki url' yi kopyalayıp forumun mesaj kısmında bulunan resim ekle butonuna basıp karşınıza gelecek kutucuğa yapıştırmakElimden geldiğince anlatmaya çalıştım umarım faydalı olmuştur anlaşılmayan veya eksik birşeyler varsa yazın düzeltelim |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#5 (permalink) |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2005
Mekan: Samsun
|
Sevgili tiker anlatımın çok sade ve güzel olmuş, teşekkürler.
Müsaadenle bende birşeyler eklemek istiyorum. Resmi; - Hotlink for forums (1) seçeneğinin yanındaki url ile kopyalarsak, resim aynen kendi PC nizdeki orijinal boyutu ile ekleniyor. - Hotlink for forums (2) seçeneği ile kopyalarsak, resim avatar boyutunda küçültülmüş olarak geliyor. - Hotlink for Websites seçeneğini kullanırsak, resmin kendisi değil bulunduğu yer url olarak geliyor. Yardımcı olayım dedim. Selamlar sevgiler. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
|
Alıntı:
Not: en başa [ koyacaksınız |