Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL FORUM DUYURULARI > Önerileriniz - Şikayetleriniz

LinkBack Konu araçları
Eski 08-07-2006, 11:59 PM   #1 (permalink)
•ђд¥дŁ£T گђ
Site Admin

•ђд¥дŁ£T گђ'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: San Francisco
Smile Forumdan Beklentileriniz Nelerdir ?

Sevgili Üyelerimiz ;
Forumumuz hakkındaki düşüncelerinizi,isteklerinizi,beklentilerinizi lütfen buraya yazınız.
Bizde sizlerden gelen önerilerle birlikte daha güzel bir şekilde sizlere hizmet vermeye devam edelim.

Sevgiler
•ђд¥дŁ£T گђ Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 13-07-2006, 12:47 AM   #2 (permalink)
nct
Junior Member

Giriş Tarihi: Jan 2006
diriver bölümü

harkase selam ustalar farkına vardığım bu sitede diriver bölumu olmayışı oysaki bu bölum çok önemli bu blumun oluşu bizi dahada guzel güçlu duruma getirir ben böyle bir bölüm görmedim varsa lütfen beni yönlendirirmisiniz herkese başarılar benimde bu forumda katkılarm olacak çalışmalarım devam ediyor teşekkürlar nct
nct Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-07-2006, 12:50 AM   #3 (permalink)
yusufdal
Senior Member

yusufdal'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2006
Mekan: tekirdağ
arama çubuğunda önceki mesajlar bölümünün tekrar geri getirilmesini istiyorum.. saygılarımla.. kolay gelsin arkadaşlar..
yusufdal Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-07-2006, 01:07 AM   #4 (permalink)
McFeatFomenter
Senior Member

McFeatFomenter'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2005
Alıntı:
Orjinal Gönderi : nct
harkase selam ustalar farkına vardığım bu sitede diriver bölumu olmayışı oysaki bu bölum çok önemli bu blumun oluşu bizi dahada guzel güçlu duruma getirir ben böyle bir bölüm görmedim varsa lütfen beni yönlendirirmisiniz herkese başarılar benimde bu forumda katkılarm olacak çalışmalarım devam ediyor teşekkürlar nct
Aşağıdaki linkler; masaüstü bilgisayardan laptop bilgisayarlara her tür bilgisayar için gerekli driver linkleri mevcut. Artı, driver isteklerinizi dile getireceğiniz bölüm de mevcut, ola ki driver isteğinize herhangi bir yanıt verilmemişse, bu durumda bana pm ile mesajınızın bulunduğu konuyu bildirebilirsiniz.

Not: Number1forum, Kapalı Çarşı gibidir, Kemeraltı gibidir, Mısır Çarşısı gibidir, Nalçacılar gibidir. Aradığınız birçok şeyi bulabilirsiniz. Ama tabiki bu arama sırasında size bir rehberin varlığı lazım ki arama işiniz kolaylaşsın. Bunun içindir ki forumdaki arama seçeneğinden bol bol faydalanmanızı temenni ediyoruz.

Saygılar.
http://www.number1forum.com/forum/sh...ghlight=driver

McFeatFomenter Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-07-2006, 02:59 PM   #5 (permalink)
ByKuzguN
Co Administrators

ByKuzguN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005
bu forumda yok yok
ByKuzguN şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-09-2006, 02:38 PM   #6 (permalink)
nova35
Junior Member

nova35'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2005
sevgili forum idarecileri yalnızca foruma üyelerin gire bilecegi bir seviyeli sohbet odası acıla bilirmi hem insanlar birbirlerini daha iyi tanır hemde yeni dosluklar kurulur formumuzunda bir ayrıcalıgı olur kanısındayım sizlere kolay gelsin mutluluk sizlerin olsun izmirden sevgiler
nova35 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-09-2006, 02:47 AM   #7 (permalink)
•ђд¥дŁ£T گђ
Site Admin

•ђд¥дŁ£T گђ'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: San Francisco
Alıntı:
Orjinal Gönderi : nova35
sevgili forum idarecileri yalnızca foruma üyelerin gire bilecegi bir seviyeli sohbet odası acıla bilirmi hem insanlar birbirlerini daha iyi tanır hemde yeni dosluklar kurulur formumuzunda bir ayrıcalıgı olur kanısındayım sizlere kolay gelsin mutluluk sizlerin olsun izmirden sevgiler

öneriniz dikkate alınmıştır

Sevgiler
•ђд¥дŁ£T گђ Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-09-2006, 03:28 PM   #8 (permalink)
yusufdal
Senior Member

yusufdal'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2006
Mekan: tekirdağ
bazı forumlarda chat odası dedikleri özel mesajlaşma birimleri oluşturulmuş ama pek kullanılmadığını gördüm. forumdayken bırakıp mesajlaşmak zor oluyor. pm yoluyla zaten istediğimiz arkadaşlarla görüşülüyor..
yusufdal Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-02-2008, 12:20 PM   #9 (permalink)
numbercan
Junior Member

Giriş Tarihi: Dec 2006
İlgi: Forumdan Beklentileriniz Nelerdir ?

yardım lütfen..1080d+cl kartlı netam var emu ve şifreleri bu güne kadar yükledim daha geliştirmek için en verimli ne yükleyebilirim troyaya geçiş gibi üstüne yüklenirmi hangi Emu yu ...hangi proğramla yüklüyeyim biraz detaylı anlatabilirmisiniz tşk...
numbercan Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-02-2008, 01:09 PM   #10 (permalink)
ByKuzguN
Co Administrators

ByKuzguN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005
Wink İlgi: Forumdan Beklentileriniz Nelerdir ?

Alıntı:
Orjinal Gönderi : numbercan Mesajı Görüntüle
yardım lütfen..1080d+cl kartlı netam var emu ve şifreleri bu güne kadar yükledim daha geliştirmek için en verimli ne yükleyebilirim troyaya geçiş gibi üstüne yüklenirmi hangi Emu yu ...hangi proğramla yüklüyeyim biraz detaylı anlatabilirmisiniz tşk...
Hocam onun yeri burasımı ya? forumda bütün uydularla ilgili bölüm var git orada anlat derdini...
ByKuzguN şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık