|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
|
PM
Beyler ben özel msg pek kullanmam hatta hiç kullanmam prensip olarak+
Sn.Toroman ile bir başlıktaki msg ına tepki gösterdim,nasılki o hala yazdıklarının arkasında ise,bende aynen kendi yazdığımın arkasındayım elbette!!!! Yaşım 55,bazı şeyleri benim kabul etmem mümkün değildir,ayrıca benide bilen bilir bir sürü sitelerden,ayrıca bir o kadarda yabancı sitede ben üyeyim+ Konu kitlenmesi yada msg kaldırılması işleri bana pek gelmez(çok haklı nedenler yoksa tabiki) Dolayısıyla buda son msg ım oldu burada,bu vesile başta site yöneticileri olmak üzere herkese veda ederek ayrılıyorum,Allaha emanet olunuz. Sizlere başarılar ve kolaylıklar dilerim. Selam ve saygılar |
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#4 (permalink) |
|
Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
|
Efendim,burada size nasıl hitap edeceğimi bile çözemedim,ama size dostum diyebilirim.
forum hayatında,sanal düşüncelerimizi burada ifade ediyoruz.bir kişiye kızmak ve bırakıp gitmek,sizin yaşınızda,tecrube sahibibir insana yakışmaz bence.belki,başka insanlara olacak faydalarınız,vereceğiniz dersler olmalı. buradan çok kişi birşeyler alıyor.bilgi,deneyim,belkide iyi niyet. Lütfen,bunu insanlardan esirgemeyin. selamlar.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Technical Admin
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
|
@albani bir insanı sevsekte sevmesekte herif diye hitap edilmesi pek hoş dehil konu haber nitelihinden çıkıp başka yönlere cekiliyorsa tabiki buna mudahale ederiz burada her görüşten olan üyelerimiz var onun için yazılılarımızı daha derli toplu demokratik bir şekilde ifade edebilirsek herkez anlayışla karşılar
selamlar |
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Co Administrators
![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
Mekan: Hendek-Beyazsaray
|
Sevgili dostum albani iyi niyet ve hoşgörü anlayışı ile aşılmıycak bir sorun olmaz tabiki burada her görüsten insan var mutlaka bir denge kurup bu konuyu kapatıp kaldığımız yerden devam edelim derim bu benim arzum... kişi haklarınıza saygım sonsuz son karar sizin..
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2005
|
Sevgili albani. Ne güzel kendi "olurlarınızı" ve de "olmazlarınızı" sıralamışsınız, saygı duyarım. Ama benim anlamadığım birşey var (sadece size geçerli değil, genel olarak takıldığım bir husus). Bir kişiyle olan ikili problem, neden genelleştiriliyor. Yani bir kişiyle problem varsa ya konuşarak halledilir benim bildiğim, ya da halledilmez; bu bize (yani hepimize) kalmış. Bunu tüm foruma maletmeniz talihsizlik olur. Siz komşunuzu sevmiyorsunuz diye apartmanınızdan taşınır mıydınız? Şahsen gitmenize üzülürüm.
Ama sayın Toroman'ın da konuşularak mutabakata varılamayacak bir kişi olduğunu düşünmüyorum. Son Düzenleme McFeatFomenter tarafından 22-09-2006 05:32 PM de yapıldı.. |
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Administrator
![]() Giriş Tarihi: Jan 2005
|
Arkadaşlar ben bu tip kırılganlıklara hep karşı oldum. Forumda olmak çalışmak ve paylaşmak isteyen tüm arkadaşlara yetkili yetkisiz kapımız açık.
Yaşımız ne olursa olsun burda sanal oramdayız. Belirtmediğimiz ve düzgün hareket ettiğimiz sürece kimse yaşımızı bilemez. Bu sebeple, bu forumda ve gerçek hayatta genel saygı ve sevgi kuralları geçerlidir. Kimse kimseye ters davranamaz ve hakaret edemez. Ama en önemli erdemin bu sanal ortamda dialog olduğunuz düşünüyorum. Forumdan ayrılmak isteyen olursa Co-Admin bile olsa ısrar etmem çünkü karar bir kere verilir. Kendine iyi bak sevgili Albani. Konu Kapanmıştır. |
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|