Geri Git   Number 1 Forum Group > SERBEST KÜRSÜ > Tartışma Grupları > Politika

LinkBack Konu araçları
Eski 12-05-2007, 03:08 PM   #1 (permalink)
kaya22
Technical Admin

kaya22'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
Turhan Çömez AKP'den aday olmayacak

AKP Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, AKP'den aday olmayacağını açıkladı. Çömez, eleştirilerinin getirdiği ayrışma nedeniyle AKP çatısı altında siyaset yapmanın doğru olamayacağını belirterek, adaylık başvurusu da yapmadığını belirtti. Çömez, açıklamasında şöyle dedi:

"TBMM'nde bulunduğum 22. Dönemde, yeminime sadık kaldım ve Türkiye'nin ulusal çıkarlarını her şeyin önünde tuttum. Hep gerçekleri söyledim ve inandığım fikirleri savundum. Bir beklenti veya gelecek kaygısı ile değil Türkiye sevdası ile hareket ettim. Bu dönem içinde, millete hizmet etmek dışında hiçbir uğraşım olmadı. Gördüğüm eksik ya da yanlışları, hiçbir hesap içine girmeden açık yüreklilikle eleştirdim ve doğrulardan ödün vermedim. Mensubu bulunduğum partinin program ve tüzüğünün çizdiği sınırlar içinde kalmaya özen göstermekle birlikte, zaman içinde fikri ayrılıklar ortaya çıktı, açıkça eleştirdiğim politikalar ve uygulamalar oldu. Yaşanan bu ayrışmanın ardından, aynı çatı altında siyaset yapmamın doğru olmayacağına inanıyorum. Bu nedenle, 22 Temmuz Genel seçimlerinde AK PARTİ' den aday olmayacağım. AK PARTİ'ye genel seçimlerde başarılar diliyorum."

(ANKA)
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 12-05-2007, 03:11 PM   #2 (permalink)
yusufdal
Senior Member

yusufdal'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2006
Mekan: tekirdağ
http://www.number1forum.com/forum/sh...d.php?t=115931

haber verildi ustam, sağolun..
yusufdal Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık