Geri Git   Number 1 Forum Group > SERBEST KÜRSÜ > Tartışma Grupları > Politika

LinkBack Konu araçları
Eski 04-12-2007, 11:41 PM   #1 (permalink)
kaya22
Technical Admin

kaya22'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
Cindoruk, siyasete DP liderliğiyle dönüyor

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, dün basın toplantısı düzenleyerek partisinin 6 Ocak 2008'de olağanüstü kongreye gideceğini ve kendisinin aday olmayacağını açıkladı. Hüsamettin Cindoruk'un hareketin eski başkanlarından olduğunu hatırlatan Ağar, "Kendisiyle yaptığımız görüşmede, genel başkanlığı kabul edebileceğini ifade etti. Sayın Cindoruk'un da olağan kongreye kadarki süreci götüreceğine inanıyorum. Kendisine bu yetkinin oy birliğiyle çıkacağına inanıyorum" dedi. Ağar, gazetecilerin "Aktif siyaseti bırakacak mısınız?" sorusu üzerine "Hayır, aktif siyaseti bırakmıyorum. Türkiye'de ilk defa bir siyasetçi millete verdiği sözleri yerine getiriyor. Ben bir irade ortaya koymuştum. O iradenin gereğini yerine getiriyorum" dedi.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 05-12-2007, 01:02 AM   #2 (permalink)
bal650
Super Moderator

bal650'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2005
İlgi: Cindoruk, siyasete DP liderliğiyle dönüyor

Hiç sevmediğim bir siyasetçi;zamanında çok rahat DYP Genel başkanı olma imkanı varken kaçtı.şimdi çıkmış ahkam kesiyo.Hadi canım sende....
bal650 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık